eFotbal

Jak vypadá nový domov Kúdely a na kolik si přijde, když se z něj stane nejlépe placený hráč indonéské ligy?

Jak vypadá nový domov Kúdely a na kolik si přijde, když se z něj stane nejlépe placený hráč indonéské ligy?
Jak vypadá nový domov Kúdely a na kolik si přijde, když se z něj stane nejlépe placený hráč indonéské ligy?Flashscore
Uznávaný střední obránce Ondřej Kúdela vymění Eden za stadion Patriot pro 30 tisíc diváků a ve svém novém klubu by se měl "na stará kolena" definitivně zabezpečit.
Reklama
Reklama

Celek Persija Jakarta, který finišoval svou soutěž na osmé pozici, udělá z pětatřicetiletého reprezentanta Česka nejlépe placeného hráče indonéské soutěže.

Smlouva byla podepsána na příští tři roky, během nichž by si měl bývalý zadák kazašského týmu Ordabasy Šymkent v exotickém prostředí přijít na 31 miliard rupií, čili skoro 50 milionů korun.

A to je částka, na níž by ve Slavii, jejíž sešívaný trikot oblékal poslední čtyři a půl roku, ve svém věku dosáhl jen těžko.

Program v soutěži Piala presiden by měl Kúdelu mimochodem teoreticky čekat už v červnu - Persiji, jež měla nabídnout smouvu také Jean-Davidu Beauguelovi, čekají do konce měsíce čtyři klání proti klubům Barito Putera, Rans Nusantara, Borneo a Madura United.

Je však pravděpodobné, že bude mít po plnění povinností v národním mužstvu krátkou dovolenou a nastoupí až do přípravy před novým ročníkem Ligy 1, v níž bude obhajovat primát Bali United.

Kane překonal padesátku reprezentačních gólů. Na jaké metě se asi zastaví?

Zdroj: TribunWow.com