eFotbal

Jakými lichotivými slovy zahrnuli východočeské Votroky Nguyen s Hofmannem?

Jakými lichotivými slovy zahrnuli východočeské Votroky Nguyen s Hofmannem?
Jakými lichotivými slovy zahrnuli východočeské Votroky Nguyen s Hofmannem?Flashscore
Tabulkově čtvrté Slovácko má za sebou dvě těsné prohry s Českými Budějovicmi a Viktorií Plzeň a v sobotu 11. prosince tedy nepojede do Mladé Boleslavi, kde ho čeká Hradec Králové, ve zcela ideálním rozpoložení.
Reklama
Reklama

Filip Ngyuen věří, že tým z Uherského Hradiště to tentokráte proti nováčkovi soutěže zvládne. "Je to nováček, mají takový ten nováčkovský lauf a hrají dobrý fotbal. Je vidět, že trenér Koubek je odborník a umí tým takticky dobře připravit. Z tohoto pohledu to bude těžké. Kádr mají dobře poskládaný a výsledkově se jim daří. Ale to mnohdy u nováčků bývá. I Pardubice v minulé sezóně byly překvapivě vysoko a letos je to horší. Určitě nás v Mladé Boleslavi nečeká nic jednoduchého. Dva zápasy jsme výsledkově nezvládli, takže musíme zabrat a nebereme nic jiného než tři body,“ burcovala kabinu jednička Slovácka.

Prohry byly podle něj skutečně smolné. "Když se na ty zápasy podíváme, tak Budějovice jsme vlastně sedmdesát minut do ničeho nepustili, a bylo to o našem kolapsu. V zápase s Plzní jsme dostali branku v první minutě a ve druhém poločase byli jednou před naší brankou a dali gól. Ten, kdo ten zápas viděl, tak musí uznat, že jsme Plzeň drtivě přehrávali a asi se i divil, protože to asi hodně lidí překvapilo,“ přidal bývalý strážce svatyně Slovanu Liberec.

Co řekl k nadcházející ligové bitvě proti Radovi, Vlkanovovi a spol. další svěřenec Martina Svědíka Stanislav Hofmann? "Mají dobrou sezónu, je to podobný případ jako Pardubice minulou sezónu. Daří se jim sbírat body, je to nepříjemný soubojový tým, který je dobře organizovaný a hrají dobře dozadu. Bude to chtít proměnit šance, které si vytvoříme, dát co nejdříve gól a hrát pozorně dozadu, protože jsme teď za poslední dva zápasy dostali docela dost gólů,“ připomněl zkušený stoper, jenž chtěl v létě zamířit do zahraničí, ale nakonec setrval tam, kde je.

V Ďolíčku za pár týdnů skončí Brabec. Jeho nástupce by měl dorazit do Vršovic z druholigového prostředí...

Zdroj: fcslovacko.cz