eFotbal

James je obrovský sympaťák a Marcelo je skromný a pořád se směje, hodnotí nové spoluhráče česká jednička Pirea

James je obrovský sympaťák a Marcelo je skromný a pořád se směje, hodnotí nové spoluhráče česká jednička Pirea
James je obrovský sympaťák a Marcelo je skromný a pořád se směje, hodnotí nové spoluhráče česká jednička PireaFlashscore
Start do nového soutěžního ročníku obhájci řeckého titulu Olympiacosu Pireus hrubě nevyšel a vedení sedmačtyřicetinásobného šampiona tamní Super League 1 už odvolalo druhého kouče v sezoně.
Reklama
Reklama

To, aby tak slavná značka nevyhrála čtyřikrát za sebou, se totiž zase tak často nestává a nynější pátá příčka a sedmibodový odstup na vedoucího suveréna Panathinaikos se po úvodních pěti kolech rozhodně nečekal.

Také proto sportovní úsek Olympiacosu neustále posiluje a momentálně má podle Tomáše Vaclíka pod smlouvu pětačtyřicet hráčů jednadvaceti národností, což nebývá standardem. "Další dva tři mohou ještě přijít. Nějaký hráčský přírůstek bude," avizoval zkušený český reprezentant v novém dílu podcastu Fortuna bar.

Nemálo se v Pireu, kde už našli domov také M'Vila, Bakambu Vrsajko nebo Valbuena, čeká také od největších letních posil - Kolumbijce Jamese Rodrígueze a Brazilce Marcela.

Zatímco prvně jmenovaný jednatřicetiletý špílmachr, který se vrátil na Starý kontinent z katarské mise, už má soutěžní debut na řecké půdě za sebou, na premiéru o tři roky staršího beka se pořád čeká. Kdo ví, třeba přijde hned po repre pauze...

"Hvězdnější spoluhráče jsem asi neměl, Marcelo má 5 vítězství v LM, James ji vyhrál dvakrát. Marcelo má nejvíce trofejí s Realem, čtyřiadvacet. Byl to první nešpanělský kapitán Realu. A teď ho mám v kabině. Marcelo je skvělý od prvního momentu. Měli jsme z něj trošku respekt, ale on se pořád směje, mluví i dobře anglicky, to jsem u Brazilců mockrát nezažil. Je skromný a to samé James, to je obrovský sympaťák. Vystupuje skvěle," ocenil globálně známější kolegy jednička Olympiacosu, který se pokusí přerušit negativní sérii již v úvodu října proti Atromitosu.

Přijde Guardiola o Bernarda Silvu? Xavi si ho pro rok 2023 maluje do jedné záložní řady s Pedrim...