eFotbal

Je možné, že první dva duely na začátku nemusí jít úplně snadno, tvrdí Nagelsmann. Kroos ale Bayernu věří

Je možné, že první dva duely na začátku nemusí jít úplně snadno, tvrdí Nagelsmann. Kroos ale Bayernu věří
Je možné, že první dva duely na začátku nemusí jít úplně snadno, tvrdí Nagelsmann. Kroos ale Bayernu věříFlashscore
Doznívající letní příprava Bayernu Mnichov nevyšla a kdo ví, jak dlouho měl bavorský obr z Allianz Areny tak špatné léto jako to letošní...
Reklama
Reklama

Čtyři přípravné zápasy obhájce bundesligového titulu přinesly tři porážky a jeden remízový výsledek, což znamená, že nový kouč Julian Nagelsmann stále čeká na své premiérové vítězství v nové funkci.

I přes horší léto však Lewandowski, Neuer a spol. zůstávají jasně největšími favority na zisk primátu, který by byl už desátý v řadě.

"Samozřejmě to není ideální. Neměli jsme moc času a budeme muset pracovat na naší hře i v průběhu ligové sezony a zápasů. Je možné, že první dva duely na začátku nemusí jít úplně snadno," přiznal dnes již bývalý šéf Lipska či Hoffenheimu.

"Nejsme ale jediným týmem, který má tyto problémy. Také Mönchengladbach měl deset hráčů na mezinárodních akcích. Další kluby také. Potřebujeme jen trochu času," dodal před páteční předehrávkou prvního kola čtyřiatřicetiletý odborník, který je po Saftigovi a Lerbym třetím nejmladším trenérem v historii Bayernu.

Ohledně dvaatřicátého primátu pro Bayern má jasno i jeho bývalý středopolař a současný záožník Realu Madrid Toni Kroos, jenž o jeho dalším triumfu nepochybuje. "Co se ale mě týče, mám jasno. Titul vyhraje Bayern. Proč? Protože má nejlepší tým," uzavřela jednatřicetiletá hvězda, jež operovala v Mnichově až do roku 2014.

Více než půlroční hledání klubu končí. Diego Costa opouští Starý kontinent a měl by si zahrát s Hulkem...