eFotbal

Je prý jen otázkou času, kdy se nejproduktivnější hráč Dukly s výborným charakterem podívá do ligy...

Je prý jen otázkou času, kdy se nejproduktivnější hráč Dukly s výborným charakterem podívá do ligy...
Je prý jen otázkou času, kdy se nejproduktivnější hráč Dukly s výborným charakterem podívá do ligy...Flashscore
Druholigová Dukla si pojistila pětadvacetiletého ofenzivního univerzála Lukáše Buchvaldka, jehož si zajistila minimálně do června 2024.
Reklama
Reklama

Ten dorazil na dejvickou Julisku před rokem a půl a rychle si vybojoval pevné místo v základní sestavě, s tím, že v dosavadním ročníku FNL zaznamenal během 16 startů čtyři trefy.

"Lukáš je druhou sezónu po sobě náš nejproduktivnější hráč. Není tak určitě překvapením, že jsme o prodloužení smlouvy hodně stáli. Lukáš má výborný charakter a myslím, že je jen otázkou času, kdy se podívá do první ligy. Věříme, že má na to, aby tam svými výkony Duklu dotáhl," citoval web fkdukla.cz slova sportovního ředitele Jana Staňka.

Bývalý mládežnický reprezentant s minulostí ve Vítkovicích, Třinci, Českých Budějovicích i Sigmě Olomouc si pobytu na Praze 6 váží.

"Jsem rád, že Dukla projevila zájem o další spolupráci. Budu se snažit jí to vrátit na hřišti a doufám, že na jaře navážeme na dobré výkony ze začátku podzimu a budeme bojovat o baráž," uzavřel na fkdukla.cz svěřenec trenéra Pilného.

Jde o spojení, které nemá obdoby ani v banánových republikách, shazuje Csaplár spolupráci Slavie s Dynamem

Zdroj: fkdukla.cz