eFotbal

Jemelka: Musíme konečně ukázat, že jsme silná Viktorka a na našem stadionu už nikdo sbírat body nebude

Jemelka: Musíme konečně ukázat, že jsme silná Viktorka a na našem stadionu už nikdo sbírat body nebude
Jemelka: Musíme konečně ukázat, že jsme silná Viktorka a na našem stadionu už nikdo sbírat body nebudeFlashscore
Plzeň, která má před sebou poslední domácí duel sezony, už neokusila chuť vítězství pět zápasů v řadě. Cíle proti Bohemians Praha 1905 jsou tak v úterý večer jasné.
Reklama
Reklama

"Určitě chceme vyhrát, rozloučit se s fanoušky vítězně. Už to prostě chceme prolomit," pronesl pro klubové stránky Václav Jemelka, jenž v posledním kole nastoupil kvůli zranění na místě kapitána Lukáše Hejdy.

Viktoria touží po třech bodech i kvůli Michalu Bílkovi, který se loučí. "Toužíme uspět i pro něj a budeme pro to chtít dělat maximum."

Vršovické "klokany" čeká v západočeské Doosan aréně velký a důležitý zápas i kvůli tomu, že stále bojují o účast v pohárové Evropě. Jak oni, tak Slovácko, jsou nyní na 49 bodech a vše je nadále otevřené.

"Pro fanoušky to bude dle mého názoru hezký zápas. Navíc by mělo být hezké počasí, takže nás čeká krásný a doufám, že i vítězný večer," přál si exolomoucký zadák, jenž nastoupil v doznívající sezoně do 37 soutěžních duelů svého klubu.

Jaký recept byl měl na pražské hosty z Ďolíčku platit? Podle sedmadvacetiletého obránce s minulostí v belgickém Leuvenu je to jednoduché...

"Dát víc gólů než soupeř. Tohle se nám ale v posledních zápasech nedaří. Musíme ten zápas odmakat, být sebevědomí a konečně ukázat, že jsme silná Viktorka Plzeň a na našem stadionu nikdo už sbírat body nebude," zakončil defenzivní univerzál Viktorie.

Velký průvan pod Ještědem? Dění ve Slovanu se nemusí v sezoně 2023/2024 týkat více než 10 svěřenců kouče Kozla