eFotbal

Jsem tady doma, hlásí z Plzně Řezník. Jeho západočeské úkoly nekončí ani po 12 letech

Jsem tady doma, hlásí z Plzně Řezník. Jeho západočeské úkoly nekončí ani po 12 letech
Jsem tady doma, hlásí z Plzně Řezník. Jeho západočeské úkoly nekončí ani po 12 letechFlashscore
Zkušený bek Radim Řezník si prodlouží svůj plzeňský pobyt o další rok a součástí kádru Viktorie bude také v nadcházející sezoně 2023/2024.
Reklama
Reklama

V západočeské Doosan aréně už patří téměř do výkladní skříně. Na kontě má 297 odehraných zápasů a hlavně pět mistrovských titulů.

Ve Štruncových sadech měl sice po vypršení původní dohody exreprezentant končit, ale i kvůli zranění spoluhráčů jeho služby ještě budou potřeba...

"Radim si prošel těžkým obdobím, kdy jej trápilo dlouhodobé zranění. Na konci minulé sezony se však dokázal dát dohromady a ukázal, že je svými obrovskými zkušenostmi pro náš tým přínosný. Proto jsme se nyní domluvili na prodloužení smlouvy," sdělil na webu fcviktoria.cz sportovní ředitel Daniel Kolář.

Sám krajní obránce už se koncentruje jen a jen na přípravu na novou sezonu, na níž se strašně těší. Klub má před sebou velké výzvy v podobě ligy i boje o konferenční ligu.

"Jsem tady doma, s Viktorkou jsem spojil nejhezčí chvíle mé kariéry a jsem šťastný, že společně půjdeme i do další sezony," zakončil čtyřiatřicetiletý zadák se slezskou i boleslavskou minulostí.

Tankovi říkají "Mireček" i v Ostravě. Věřím v naše mužstvo a naše schopnosti, tvrdí gólový hrdina Baníku