eFotbal

Jsem vděčný Bohu za šanci být v Jablonci, teď je čas začít pracovat na lepší budoucnosti, hlásí Nigerijec Akpudje

Jsem vděčný Bohu za šanci být v Jablonci, teď je čas začít pracovat na lepší budoucnosti, hlásí Nigerijec Akpudje
Jsem vděčný Bohu za šanci být v Jablonci, teď je čas začít pracovat na lepší budoucnosti, hlásí Nigerijec AkpudjeFlashscore
Jablonec, který je ve FORTUNA:LIZE stále bez vítězství, se první zářijové pondělí posílil o nového stopera, který v posledních dvou sezonách působil v nejvyšší lotyšské, respektive litevské soutěži.
Reklama
Reklama

Na severočeskou Střelnici dorazil nigerijský střední obránce Joshua Akpudje, jenž se na nové adrese upsal na příští dvě sezony do léta 2024.

Po BFC Daugavpilsu a FK Panevéžysu jde o jeho třetí evropské angažmá. "Je to sen každého mladého hráče bojovat o svou budoucnost. Jsem vděčný Bohu za příležitost být v Jablonci. Teď je čas začít pracovat na lepší budoucnosti," citoval čtyřiadvacetiletého zadáka klubový web.

Rodák z Lagosu už byl na tribuně, když družina Davida Horejše remizovala s favorizovanou Spartou. "Byl to hodně dobrý zápas, málokdo čekal takový výsledek. Kluci tam nechali všechno. Bylo to pro ně těžké ještě s červenou kartou. Viděl jsem to jako takový závazek, že kluci byli agresivní a hladoví. Tohle každý klub potřebuje. Když jsem to viděl a dám tomu svých 100 procent, můžeme tohle dokazovat v sezóně častěji," navnadil jablonecké fanoušky vytáhlý obránce, který bude nosit na zádech číslo 44.

Pár dní před Akpudjem dorazil na území Miroslava Pelty také Daniel Souček z Dukly, jenž si připsal debut již v Teplicích. O něco čerstvější akvizice může mít soutěžní premiéru již tento týden proti Hradci Králové.

Sklízí Sparta, co v Dánsku sama zasela? Slova Priskeho svěřence se teď vrací jako bumerang!