eFotbal

Juventus čekají po zpackané sezoně změny. Jaká známé jména by mohla Stará dáma v létě lákat?

eFotbal
Juventus čekají po zpackané sezoně změny. Jaká známé jména by mohla Stará dáma v létě lákat?
Juventus čekají po zpackané sezoně změny. Jaká známé jména by mohla Stará dáma v létě lákat?Flashscore
Juventus vinou korupční aféry postihl bodový odečet, jenž výrazně poznamenal už tak ne zrovna vydařený ročník. Turínský velkoklub nejspíš přijde o poháry, proto bude muset v létě výrazně posílit, aby se co nejdříve vrátil na špici, kam jednoznačně patří.
Reklama
Reklama
MARCO VERRATTI (PSG)

Leandro Paredes se nejspíš z Juventusu vrátí do PSG, opačným směrem by ale mohl zamířit jiný záložník. Marco Verratti prý uvažuje, že ukončí své dlouholeté angažmá v Paříži a vrátí se na Apeninský poloostrov, který opustil již jako mladík. Ihned se vyrojily zprávy o zájmu Interu Milán a především pak Juventusu.

Ten Verrattiho kdysi málem zlákal již v dobách, kdy coby mladík opouštěl Pescaru. Italský reprezentant se stal legendou PSG a jeho výkony stále drží nad vodou zálohu francouzského giganta. Pokud mimořádně ostřílený Verratti chybí, je to na hřišti hodně znát. Pro Bianconeri z Juventus Stadium by šlo o skvělý nákup.

Foto: Paris Saint-Germain

N'Golo Kanté (Chelsea)

Poměrně překvapivé jméno, které se začalo vynořovat teprve v posledních dnech. Kantému po sezony vyprší kontrakt s Chelsea, londýnský celek už o jeho služby nestojí a hodlá vsadit na mladší a hlavně zdravější hráče. To ale neznamená, že by o maličkého Francouze nebyl zájem mezi jinými velkokluby.

Zdálo se, že Kantého další kroky budou v létě směřovat do Paříže, kde o něj stojí tamní PSG, nakonec však může být vše jinak. O někdejšího záložníka Leicesteru City se začal zajímat Juventus Turín, jenž bude hledat náhradu za Leandra Paredese, který by se měl vrátit z hostování do Paris Saint-Germain.

Foto: Chelsea FC

Sergej Milinkovič-Savič (Lazio Řím)

Další středopolař, který uvízl v hledáčku Staré dámy, se jmenuje Milinkovič-Savič. Srbský pracant už pár let udivuje svými výkony v dresu římského Lazia, jemuž zatím zůstává stále věrný, i když jej už vábil nejeden velkoklub. To by se mohlo v létě změnit, Lazio zvažuje, že svou oporu, které vyprší kontrakt po příští sezoně, prodá, dokud za ni může něco dostat.

Hovoří se o částce nižší než 40 milionů eur, což by pro Juventus či jakýkoliv jiný celek mohl být nákup z kategorie bargain. Rodák ze španělské Lleidy je ve 28 letech velmi zkušeným hráčem, kterému Serie A velmi sedí a chtěl by v této soutěži nejspíš pokračovat i nadále.

Foto: Lazio Řím

Yéremy Pino (Villareal)

Suverénně nejmladší účastník tohoto "nákupního seznamu" Juventusu. Pinovi je teprve 20 let, přesto v A-týmu Villarealu figuruje již třetím rokem. Hbité pravé křídlo letos v La Lize nastoupilo v dresu Žluté ponorky ke 24 zápasům, v nichž vstřelilol tři branky a připsalo si na konto také jednu asistenci.

Rodák z Las Palmas už odehrál i sedm utkání za španělský národní tým a je považován za obrovskou naději evropského fotbalu. Pino poutá pozornost obrů, kromě Juventusu jej na radaru prý mají také představitelé Manchesteru United, Arsenalu či Barcelony.

Foto: Villarreal FC

Ibrahimovič se stal nejstarším střelcem Serie A, AC Milán ale prohrál v Udine. Ostře sledovaná nedělní derby ovládlY Juventus a Lazio