eFotbal

Kačaraba: Doufám, že už se k nám Takács, Ousou, Kúdela a Hovorka připojí a budou brzo připraveni na další zápasy

eFotbal
Kačaraba: Doufám, že už se k nám Takács, Ousou, Kúdela a Hovorka připojí a budou brzo připraveni na další zápasy
Kačaraba: Doufám, že už se k nám Takács, Ousou, Kúdela a Hovorka připojí a budou brzo připraveni na další zápasyFlashscore
K očekávaným třem bodům proti Liberci již pomohl mistrovské Slavii i bývalý zadák Slovanu Taras Kačaraba, jenž se dostal dostal do akce měsíc po zranění, které si způsobil proti Unionu Berlín. Protože nastoupil v obličejové masce, jedno z témat jeho pozápasového hodnocení pro slavia.cz se přímo nabízelo.
Reklama
Reklama

O tom, jaké bylo hrát se speciální obličejovou maskou...

"V týdnu jsme mluvili s trenérem a on se ptal, jak na tom jsem. A já mu říkal, že jsem v pohodě a chtěl bych hrát, protože mi ten zápas pomůže k dalším utkáním. Bavili jsme se s trenéry a komunikovali s doktory. Každý den jsem v masce trénoval, takže jsem si na ni zvyknul. Nejdůležitější pro mě bylo, abych se do toho dostal dobře fyzicky a pak se cítil dobře i na příště. Trošku víc se v ní potí obličej, ale je dobře, že počasí už není tak horké. Je méně stupňů. Trénoval jsem v masce celý týden, takže už jsem si docela zvyknul a myslím, že to bude v pohodě."

O tom, zda proti Liberci cítil nějakou speciální motivaci...

"Pro mě bylo důležité, abych se vrátil do zápasů. Abych si nezranil nějaký sval, protože jsem předtím netrénoval, teď jsem byl zapojený od pondělí. Pro mě to byl důležitý zápas, ale nijak extra. Všichni jsme chtěli vyhrát, takže jsme všichni byli připraveni."

O tom, že defenzivu Slavie pronásleduje velká marodka, na níž přibyl i Hromada...

"Je to těžká situace. Doufám, že Kubovi to není nic vážného a doufám, že se kluci jako Takács, Ousou, Kúdela, Hovorka už připojí a budou brzo připraveni na další zápasy. Aby trenér měl z čeho vybrat a byli jsme silní."

O tom, jestli bude připraven na čtvrteční střet s Maccabi Haifa...

"Budu připraven, zápas s Libercem mi hodně pomohl. V neděli budeme mít regenerační trénink a od pondělka se budeme připravovat na další zápas v Izraeli. Myslím si, že už budu na sto procent připravený na zápas s Maccabi.“

Slavia v Haifě a v Budějovicích, Sparta s Lyonem a s Boleslaví, Barca - Real, United - Liverpool, Inter - Juventus

Zdroj: slavia.cz