eFotbal

Kačaraba před Maccabi: Měli jsme video, řešili jsme jejich silné a slabé stránky, všechno víme

Kačaraba před Maccabi: Měli jsme video, řešili jsme jejich silné a slabé stránky, všechno víme
Kačaraba před Maccabi: Měli jsme video, řešili jsme jejich silné a slabé stránky, všechno vímeFlashscore
Ofenzivní výpady Maccabi Haifa by měl ve čtvrtek večer v Edenu zastavovat také šestadvacetiletý střední obránce Taras Kačaraba. Jak se na odvetu s izraelským protivníkem těší?
Reklama
Reklama

"Moc, jednoznačně. Doufám a přál bych si, aby byla stejně skvělá atmosféra, jako byla proti Olomouci a Plzni. Naši fanoušci nám dodali hodně energie v obou zápasech, díky nim jsme se dokázali zlepšit a dvakrát vyhrát," připomněl na webu slavia.cz exliberecký zadák.

Jak probíhají přípravy? "Měli jsme video, řešili jsme jejich silné a slabé stránky. Všechno víme a doufáme, že splníme vše, co si od nás trenéři přejí," přidal někdejší hráč ukrajinského giganta Šachtaru Doněck.

Co vše tedy bude potřeba zlepšit oproti říjnovému klání, v němž odešli slávisté těsně poraženi? "Myslím si, že jsme se z prvního zápasu poučili. Musíme pohlídat jejich rychlé hráče, kteří jsou velmi nebezpeční. Po ztrátě balonu musíme být na vlastní polovině blíže u sebe a zabránit tak jejich rychlým protiútokům," přednesl na slavia.cz kolega Mandouse, Kuchty, Ševčíka a spol., jenž by měl první listopadový čtvrtek absolvovat svůj třináctý soutěžní start v sezoně 2021/2022.

Třináctinásobný mistr Ligat ha'Al před pár dny remizoval na půdě Ashdodu 2:2 a v tabulce své soutěže se po osmi kolech nalézá na třetí pozici.

Zdroj: slavia.cz