eFotbal

Katalánci prohání produkt akademie Lutychu. Kolik by belgický klub inkasoval za jeho uvolnění?

Katalánci prohání produkt akademie Lutychu. Kolik by belgický klub inkasoval za jeho uvolnění?
Katalánci prohání produkt akademie Lutychu. Kolik by belgický klub inkasoval za jeho uvolnění?Flashscore
Právě probíhající světový šampionát v Kataru umožňuje klubům bedlivě sledovat hvězdičky, které by se výkony na vrcholném turnaji mohla výhodně prodat. Nadcházející lednové přestupové okno však nebude jen o nich, neboť je celá řada schopných jmen, která se na mistrovství světa nepodívala. To může být i případ Nicolase Raskina ze Standardu Lutych, kterého aktuálně sleduje Barcelona.
Reklama
Reklama

Podle informací španělského portálu Fichajes je jednadvacetiletý belgický záložník předmětem zájmu katalánského obra, který v něm vidí poměrně levnou, ale především efektivní tvář do své kabiny. Absolvent mládežnické akademie Lutychu aktuálně patří k členům základní sestavy.

Belgický záložník se etabloval v klíčovou tvář také národního výběru do jednadvaceti let a očekává se, že pozvánka do seniorského výběru na sebe nenechá dlouho čekat.

Odchovanec Lutychu posbíral cenné zkušenosti taktéž v Anderlechtu či Gentu, od roku 2019 pak nastupuje v barvách Standardu v nejvyšší soutěži Jupiler Pro League.

Barcelona plánuje tohoto mladíka zlákat do svých řad již během tohoto lednového okna a finance na něj chce získat prodejem nepotřebných tváří v kabině.

Přes kapsu se příliš neplácne, neboť se očekává cenovka ve výši 5 milionů eur.  Do karet jeho odchodu nahrává také fakt, že Raskinovi končí po této sezóně smlouva.