eFotbal

Kde mají Novák a spol. mezery a co by jim mohlo činit problémy? Trávník poodkrývá slabiny Fenerbahce...

Kde mají Novák a spol. mezery a co by jim mohlo činit problémy? Trávník poodkrývá slabiny Fenerbahce...
Kde mají Novák a spol. mezery a co by jim mohlo činit problémy? Trávník poodkrývá slabiny Fenerbahce...Flashscore
Osmadvacetiletý špílmachr Michal Trávník nezačal svou druhou misi v barvách Slovácka špatně a v úvodním kole Fortuna:ligy vstřelil Zbrojovce gól.
Reklama
Reklama

Fenerbahce Istanbul, devatenácti tituly v Süper Lig ověnčený soupeř Slovácka ve třetím předkole Evropské ligy, by však měl být silnější než Brno. Minimálně papírově.

Bude výběr portugalského odborníka Jorge Jesuse jednodušším soupeřem než Dynamo Kyjev, které postoupilo dál po dvou remízách a úspěšně zvládnutém prodloužení?

"V prvním dvojzápase mi přišlo, že Fenerbahce je na tom trochu líp. Do Istanbulu bych se zase rád podíval, ale nejde o zážitek, chceme postoupit," uvedl svěřenec trenéra Martina Svědíka.

"Fenerbahce bude podobné jako Trabzonspor, se kterým jsme hráli přípravu. Mají individuálně kvalitní hráče, hrají výborně dopředu," zmínil nedávnou remízu 2:2 kolega Petržely, Kadlece či Havlíka, jenž má s tureckým fotbalem své zkušenosti díky Kasimpase.

Recept by však měl být k nalezení i na Nováka, Valenciu a spol. "Obecně ale platí, že dozadu tam mají nějaké mezery a když se na ně hraje vysoký presink a nátlakový fotbal, tak s tím mají problémy," všiml si portálem aktualne.cz citovaný Trávník.

V mých očích je pro Spartu ideálním sportovním ředitelem Sivok, tvrdí Řepka. Jeho spojení s "Rosou" mu zavání bizárem

Zdroj: aktualne.cz