eFotbal

Kdepak konec! Chorvatsko slaví, kapitán zůstává na palubě: Modrič pokračuje v reprezentaci

Kdepak konec! Chorvatsko slaví, kapitán zůstává na palubě: Modrič pokračuje v reprezentaci
Kdepak konec! Chorvatsko slaví, kapitán zůstává na palubě: Modrič pokračuje v reprezentaciFlashscore
Záložník Luka Modrič bude i po 39. narozeninách, které oslaví v září, pokračovat v chorvatské reprezentaci. Kapitán Realu Madrid a také národního týmu nechybí v nominaci trenéra Zlatka Daliče pro blížící se zápasy Ligy národů. "Mám radost, že náš kapitán zůstává na palubě. Je to naše velká síla, na hřišti i mimo něj," uvedl při oznámení nominace trenér Dalič. Jeho tým se v září v Lize národů představí v Portugalsku a bude hostit Polsko.
Reklama
Reklama

Modrič debutoval v chorvatské reprezentaci jako dvacetiletý v roce 2006 a sehrál za ni rekordních 178 utkání. Kreativní záložník měl výrazný podíl na stříbru a bronzu národního mužstva na světových šampionátech v letech 2018 a 2022, nicméně po vyřazení v základní skupině letošního mistrovství Evropy v Německu nebylo jasné, zda jeho reprezentační kariéra neskončila.

Modrič, jenž byl v základní sestavě ve všech třech duelech na Euru, tak nenásledoval dlouholeté spoluhráče Domagoje Vidu a Marcela Brozoviče, kteří dali kostkovanému dresu sbohem. Držitel Zlatého míče za rok 2018 a šestinásobný vítěz Ligy mistrů krátce po Euru prodloužil o další rok smlouvu s Realem Madrid, kde působí od roku 2012.

Klopp to nebude! Reprezentaci USA povede na domácím MS 2026 podle ESPN Argentinec Pochettino