eFotbal

Kdo další by mohl zamířit na Letnou? Rosický má na popud Priskeho kroužit kolem hráčů Antverp i Unionu Berlín...

Kdo další by mohl zamířit na Letnou? Rosický má na popud Priskeho kroužit kolem hráčů Antverp i Unionu Berlín...
Kdo další by mohl zamířit na Letnou? Rosický má na popud Priskeho kroužit kolem hráčů Antverp i Unionu Berlín...Flashscore
Pakliže už by dvanáctinásobný šampion Česka nepřivedl do svého kádru vůbec nikoho, bylo by to překvapení. Tím spíš po čerstvých slovech Briana Priskeho...
Reklama
Reklama

"S Tomášem Rosickým jsme v kontaktu každý den. Potenciální posily nechci rozebírat v médiích. Samozřejmě s ohledem na zdravotní stav kádru mohou nějaké pohyby v kádru ještě nastat, ale víc vám bohužel neprozradím," zůstal tajemný dánský odborník, jehož vyjádření zaznělo na webu sparta.cz.

Podle kuloárních informací by mohl na Praze 7 zakotvit další cizinec, s tím, že spojován z Letnou je jak jeden ofenzivní hráč z Dánska, tak obránce z Polska.

Prvně zmíněný Viktor Fischer dostal od Royalu Antverpy povolení hledat si nový klub a Priskeho dobře zná, protože pod ním pracoval v minulém ročníku 2021/2022.

Osmadvacetiletý reprezentant Dánska je rodákem z dánského Aarhusu. V minulosti kopal i za Ajax Amsterdam, Mainz, Middlesbrough nebo FC Kodań.

Další tváří, kolem níž Sparta krouží, má být Tymoteusz Puchacz z Unionu Berlín, jenž byl v minulém roce zapůjčen v Trabzonsporu a aktuálně by rád německou metropoli opustil znovu.

Třiadvacetiletý polský zadák, jenž svou zemi také reprezentuje, poprvé nakoukl do velkého fotbalu v Lechu Poznaň a poté prošel také Zaglebie Sosnowiec, GKS Katowicemi či Trabzonsporem. Portál Transfermarkt.com u něj uvádí tržní cenu 2,3 milionu eur.

Sadílek připadal šéfovi Sparty unavený a bez energie. Předčasné střídání ale neznamená žádné vyjádření nedůvěry...

Zdroj: IG účty @spartanicz a @spartanskenoviny