eFotbal

Když jsem se postavil vedle Eduarda Santose, tak jsem viděl, že to je kus chlapa, komentuje Holeš sešívanou posilu

Když jsem se postavil vedle Eduarda Santose, tak jsem viděl, že to je kus chlapa, komentuje Holeš sešívanou posilu
Když jsem se postavil vedle Eduarda Santose, tak jsem viděl, že to je kus chlapa, komentuje Holeš sešívanou posiluFlashscore
Z reprezentace omluvený slávista Tomáš Holeš nabíral v rámci dovolené síly i u moře na Kypru, kde si velmi dobře odpočinul. Sešívané soustředění v Rakousku ale začalo vážením a v tomto směru to úplně dokonalé nebylo...
Reklama
Reklama

"Lehce nahoře to je, přece jenom toho jídla bylo dost. Ale to je dobrý základ do přípravy. Teď to půjde dolů a budu to odlehčovat. Volno bylo fakt dlouhé, takové už jsem dlouho neměl, takže ke konci už převládala chuť se vrátit a začít zase pracovat," ozřejmil v rámci interview pro web slavia.cz zkušený středopolař, jehož tým měl na úvod naordinovanou střeleckou a běžeckou manéž, jíž se věnuje často.

V mužstvu už nejsou Alexander Bah ani Ondřej Kúdela. "Ondra je jedna z legend Slavie. Odehrál tady toho spoustu, je to super kluk. Bude mi tu hodně chybět, protože byl cítit v kabině i na hřišti. Přeju mu hodně štěstí v jeho dalším působení. Alex odehrál všechno, co mohl. Když přišel, tak nám hned pomohl. Hrál výborně a byl vyhlášen nejlepším obráncem sezony. Odvedl taky kus práce a teď se určitě posune dál," zavzpomínal na své bývalé kolegy bývalý hráč Jablonce i Hradce.

Poprvé si v Aigenu naopak zatrénoval s dvojicí David Douděra a Eduardo Santos. "Už nějaké kontakty proběhly, ale znám je už z ligy, kdy jsme hráli vedle sebe. Když jsem se postavil vedle Edieho, tak jsem viděl, že to je kus chlapa. Posílí naše zadní řady. A těším se i na Davida, jak mu to půjde a jak nám pomůže," přidal na slavia.cz svěřenec Jindřicha Trpišovského.

Hlavní tváře slávistického béčka, které pod koučem Jarolímem čeká baráž o postup do druhé ligy

Zdroj: slavia.cz