eFotbal

Klub jako Budějovice neporáží bundesligový tým každý týden. Dosud stoprocentní Weber to však bere s pokorou...

Klub jako Budějovice neporáží bundesligový tým každý týden. Dosud stoprocentní Weber to však bere s pokorou...
Klub jako Budějovice neporáží bundesligový tým každý týden. Dosud stoprocentní Weber to však bere s pokorou...Flashscore
Dynamo České Budějovice zatím pod novým šéfem Jozefem Weberem šlape a všechny tři duely léta dokázalo ovládnout.
Reklama
Reklama

Po Dukle (3:1) a Vlašimi (6:3) si Škoda, Zajíc, Potočný, Hellebrand a spol. poradili také s bundesligovým Augsburgem, za který ve druhém dějství chytal Tomáš Koubek.

Právě bývalého brankáře Rennes, Sparty či Hradce Králové překonal jedenáct minut před koncem nekompromisní ranou Jonáš Vais, jenž zužitkoval prudký centr kolegy Čoliče.

Další přípravné střety čekají Dynamo v nejbližších deseti dnech a to proti Unionu Berlín, Wieczystě Kraków a Táborsku, což bude generálka na Fortuna:ligu proti Pardubicím.

"Z pohledu výsledku výborný zápas. Klub jako Budějovice neporáží bundesligový tým každý týden. Na druhou stranu je potřeba brát to s pokorou," podotkl na webu dynamocb.cz Jozef Weber.

"První půle byla z obou stran velice dobrá, soupeř byl lepší, ale my jsme také měli nebezpečné situace. Ve druhé půli se převaha Augsburgu zvýšila, naši hráči bránili na hranici svých možností, Janáček chytil dvě nebo tři šance a přežili jsme. Pak jsme z krásného protiútoku dali gól. Řadil bych to mezi šťastná vítězství, ale na druhou stranu jsme proti těžkému soupeři uhráli nulu," těšilo jednapadesátiletého nástupce Davida Horejše.

Prvním, kdo v létě vyzrál na votroky, byla Radova Dukla. Novou dejvickou cestou je náročnost a nasazení...

Zdroj: dynamocb.cz