eFotbal

Koho si vyhlédl proslulý Ancelotti aneb čtyři vysněné posily madridského titána ze San Bernabéua pro rok 2023

Koho si vyhlédl proslulý Ancelotti aneb čtyři vysněné posily madridského titána ze San Bernabéua pro rok 2023
Koho si vyhlédl proslulý Ancelotti aneb čtyři vysněné posily madridského titána ze San Bernabéua pro rok 2023Flashscore
Ještě do letošního léta byl jasným číslem jedna na seznamu vysněných posil Realu Madrid Kylian Mbappé z PSG, situace se ale poněkud změnila. Bílý balet momentálně baží po jiných jménech.
Reklama
Reklama
4) Victor Osimhen (Neapol)

Nigerijský útočník je společně s gruzijským zázrakem a objevem tohoto ročníku Khvichou Kvaratskheliou hlavním ofenzivním tahounem Neapole, která je letos horkým favoritem na zisk titulu v Serii A. Osimhen sází jeden gól za druhým a je nesmírně spolehlivým střelcem. To samozřejmě neuniká pozornosti velkoklubů, hráče by prý ve svém kádru velmi rád přivítal sám kouč Bílého baletu Carlo Ancelotti.

Osimhen je ku dnešnímu datu nejlepším střelcem italské nejvyšší soutěže a úspěšně navazuje na předešlé povedené sezony ať už v dresu Neapole, nebo dříve v barvách OSC Lille nebo Charleroi. Ve svých 23 letech má našlápnuto k fantastické kariéře, v budoucnu by tak v Realu Madrid mohl úspěšně zastoupit stárnoucí francouzskou superstar a čerstvého držitele Zlatého míče Karima Benzemu.

Foto: SSC Neapol

3) Rafael Leao (AC Milán)

Levý křídelník je aktuálně největší hvězdou úřadujícího italského šampióna AC Milán. Stejně jako Osimhen, i on velmi zaujal Ancelottiho, který už podle médií měl požádat prezidenta Realu Florentina Péreze, aby mu nejpozději po sezoně přivedl tuto dvojici z italské Serie A. Portugalský klenot je ještě o rok mladší než Osimhen, i jemu leží budoucnost u nohou.

Leao vloni svými výkony dotáhl Rossoneri k překvapivému titulu, o nějž se AC přetahovalo s městským rivalem Interem. Stejně jako Osimhen strávil Leao před přestupem do Itálie jednu sezonu ve francouzském Lille, jež je známým producentem fotbalových talentů. Reprezentační spoluhráč Cristiana Ronalda zatím s vedením Milána nenašel společnou řeč ohledně prodloužení stávající smlouvy, což by jeho případný přesun mohlo usnadnit.

Foto: AC Milán

2) Hung-min Son (Tottenham Hotspur)

Jihokorejský útočník působí v Tottenhamu tak trochu ve stínu Harryho Kanea, pro londýnský celek je ale neméně důležitým hráčem. V klubu má kontrakt do roku 2025 a podle některých informací by rád přestoupil do týmu, se kterým bude mít větší šanci posbírat nějaké trofeje. A v tomto ohledu je královský Real tím nejvhodnějším možným kandidátem.

30letého střelce mají Merengues na svém radaru již nějakou dobu, vedle Realu situaci kolem asijské megahvězdy monitorují také představitelé Bayernu Mnichov nebo Paris Saint-Germain. Hung-min Son by podle všeho nejraději zamířil do Madridu, kde by na něj s otevřenou náručí čekal i italský stratég na lavičce populárního španělského gigantu Ancelotti.

Foto: Tottenham Hotspur FC

1) Jude Bellingham (Borussia Dortmund)

Momentálně asi není hráč, po němž by Bílý balet toužil víc než po mladičkém anglickém reprezentantovi. Šikovný středopolař ve svých 19 letech táhne už třetí sezonu v 1. Bundeslize Dortmund a říká si o ještě lukrativnější angažmá: ať už doma v Anglii, kde po něm pošilhávají Manchester United, Chelsea i Liverpool, nebo třeba právě ve Španělsku.

Real už se měl Borussie vyptávat na Bellinghamovu cenu s tím, že by neváhal poslat do Vestfálska přibližně 100 milionů eur. Dortmund si však řekl ještě o podstatně vyšší sumu, za svého nejlepšího záložníka si představuje jako protihodnotu minimálně 150 milionů eur. Jeho případný přesun na Santiago Bernabeu tak bude nepochybně velkým oříškem, i tak ale není vůbec vyloučeno, že Bellinghama příští rok ve sněhobílém dresu Realu uvidíme.

Foto: Borussia Dortmund