eFotbal

Komličenko v Moskvě sedí na lavičce až příliš často. Podle agenta nemůže být spokojen vůbec nikdo...

Komličenko v Moskvě sedí na lavičce až příliš často. Podle agenta nemůže být spokojen vůbec nikdo...
Komličenko v Moskvě sedí na lavičce až příliš často. Podle agenta nemůže být spokojen vůbec nikdo...Flashscore
Trojnásobný reprezentant Ruska Nikolaj Komličenko je součástí Dynama Moskva od úvodu loňského roku, kdy si ho účastník tamní Premier League pořídil z Mladé Boleslavi za 3,5 milionu eur.
Reklama
Reklama

Momentálně je však někdejší forvard Krasnodaru či Slovanu Liberec, jenž v kalendářním roce 2021 ještě nefiguroval v základní sestavě moskevského celku, kvůli slabšímu vytížení spojován s odchodem jinam.

Protože má bývalý nejlepší kanonýr české nejvyšší soutěži v Moskvě dlouhodobou smlouvu až do léta 2024, vedení týmu z VTB Areny by ho mohlo uvolnit na hostování a rozhodovat bude atraktivita případné nabídky...

"Komličenko má rád klub a Dynamo je velmi dobře organizované, každopádně vzhledem k času strávenému na trávníku nemůže být spokojen nikdo. V klidu počkáme na konec sezony, pak si sedneme s vedením a společně dospějeme k rozhodnutí. Nemáme žádné stížnosti směrem k Dynamu, všemu rozumíme. Jde jen o to, že současnou situaci musí někdo vyřešit. Kolja ze sebe nyní vydá vše, aby pomohl týmu," citoval server eurofotbal.cz slova agenta Aleksandera Kljujeva, jenž nechce kontakty z jiných klubů před jednáním s Dynamem nijak komentovat.

Svěřenec německého trenéra Sandra Schwarze zaznamenal v této ligové sezoně 4 branky, na které potřeboval jedenáct startů mezi jedenácti vyvolenými a 1076 odehraných minut. Jeden gól vstřelil i v předkole Evropské ligy.

Podcast: Mourinho jde věčného města! Změní United majitele? A je Timo Werner zklamáním?

Zdroj: eurofotbal.cz