eFotbal

Komu v Premier League fandí největší dementi? Nejméně inteligentní příznivci mají domácí stánek na Emirates!

Komu v Premier League fandí největší dementi? Nejméně inteligentní příznivci mají domácí stánek na Emirates!
Komu v Premier League fandí největší dementi? Nejméně inteligentní příznivci mají domácí stánek na Emirates!Flashscore
Originální žebříček přinesla společnost Online Gambling. Místo měření IQ nicméně o “nejhloupějších fanoušcích” nechala hlasovat v online volbě.
Reklama
Reklama

Fanoušci Arsenalu jsou ti největší hlupáci v celé Premier League. S tímto verdiktem přišla společnost Online Gambling, která na toto téma uspořádala průzkum mezi více než čtrnácti stovkami fotbalových fandů. Z podstaty výzkumu tudíž spíš plyne, že fandové Gunners patří mezi nejméně oblíbené v celé Premier League a animozita ze strany fandů ostatních klubů jim zajistila toto “významné ocenění.” 

Na druhou stranu je fakt, že fandové Arsenalu v posledních letech jsou považováni i směrem ke svému klubu považováni za velmi toxické a negativní, což mimochodem kritizovala i klubová legenda Ian Wright. A svůj díl práce na tomto vnímání fandů týmu Mikela Artety odvedl v posledních letech i velmi populární Youtube kanál Arsenal Fan TV. “Tak jestli takhle vypadá většina fanoušků Arsenalu, tak vážně věřím, že mají nejtoxičtější fanouškovskou základnu,” komentoval tradiční program skládající se z kyselého hodnocení klubu, jeden z nestranných fotbalových příznivců na SportBible, která zprávu o výsledku průzkumu respektive ankety přinesla. Jak tedy tato dopadla?

zdroj: SportBible