eFotbal

Končící smlouvy Balea nebo dánského talismanu. Kteří další hráči budou k mání zadarmo?

Končící smlouvy Balea nebo dánského talismanu. Kteří další hráči budou k mání zadarmo?
Končící smlouvy Balea nebo dánského talismanu. Kteří další hráči budou k mání zadarmo?Flashscore
Hvězdní hráči přicházející zadarmo? Několika hráčům, světového formátu vyprší na konci června jejich kontrakty. Budou tak na trhu horkým zbožím, neboť za ně kluby nebudou muset platit přestupní sumy. Kdo všechno bude k mání zadarmo?
Reklama
Reklama
5) Gareth Bale

Působení waleského kapitána na Santiaga Bernabeu se chýlí ke konci. Navzdory tomu, že s klubem během devíti let slavil devatenáct trofejí, nebude jeho odchod nijak oplakáván.

Bale do Realu přestoupil v roce 2019 za astronomických 101 milionů eur.

Po velmi povedeném začátku se nicméně naplno projevil Balův charakter. Jeho vztah se Zinedinem Zidanem lze označit za více než napjatý. V některých vyjádřeních dokonce Bale upřednostňoval hraní golfu před hraním za Real Madrid.

Nyní je Velšan volný. Spekulace o konci kariéry se ukázaly jako nepravdivé. Přes všechny hvězdné manýry se stále jedná o skvělého hráče.

Foto:Profimedia.cz

4) Christian Eriksen

Dánský záložník se po návratu k fotbalu uvedl v Premier League ve skvělém světle. O jeho služby je velký zájem, i kvůli tomu, že s Brentfordem podepsal v zimě pouze smlouvu na půl roku.

Jeho působení na Ostrovech by však mohlo pokračovat. Okolo jeho osoby krouží především Tottenham, ve kterém již působil, a Manchester United, který čeká přestavba klubu. Ve hře je i prodloužení s Brentfordem.

Foto:Profimedia.cz

3) Paul Pogba

Francouzský záložník se podruhé ve své kariéře loučí s United. Podruhé zadarmo. Poprvé se tomu stalo v roce 2012, kdy odcházel do Itálie, kde se Pogba stal klíčovým hráčem turínského celku. Svými výkony opět okouzlil vedení United. Vrátil se zpět na Old Trafford, aby se mohla historie po deseti letech opakovat. V Manchesteru si devětadvacetiletý hráč nebyl schopen udržet stálou výkonost, a tak se s klubem znovu loučí.

Ačkoliv se praví, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, u Pogby to ta k úplně neplatí, Neboť má opět namířeno do Juventusu.

Foto:Profimedia.cz

2) PAUlo Dybala

Dybala do Juventusu přicházel jako nadějná superstar a své kouzla začal předvádět již v debutové sezoně. V lize nastřílel devatenáct branek a navrch přidal devět asistencí. Díky čemuž se stal miláčkem turínských.

Nakonec za Juventus za sedm sezón nasbíral 115 gólů a 92 asistencí během 292 zápasů. V posledních sezonách, však jeho nabírala forma sestupující tendenci, a vedení klubu o jeho služby již nadále nestálo. O Dybalu má podle webu Transfermarkt největší zájem Inter Milán a Tottenham Hotspur.

Foto:Profimedia.cz

1)Ousmane Dembelé

 Mělo se jednat o klenot barcelonského týmu, který měl nahradit Neymara.

Snový přestup francouzského křídelníka se však proměnila v noční můru. I kvůli limitaci způsobenou zraněními. Investice 120 milionů eur se Barceloně nikdy nevrátila. V Barceloně nastoupil během pěti let pouze k 149 zápasům, kde však svůj potenciál naplnit nedokázal. I tak ale Katalánci nabídli Dembelému smlouvu novou. Ta se však nakonec nepotkala s vysokými nároky hráče.

Foto:Profimedia.cz