eFotbal

Kondičně jsme na tom dobře, těší před pohárovou bitvou se Slavií Hubníka. Proč se rozčiloval na kolegy?

Kondičně jsme na tom dobře, těší před pohárovou bitvou se Slavií Hubníka. Proč se rozčiloval na kolegy?
Kondičně jsme na tom dobře, těší před pohárovou bitvou se Slavií Hubníka. Proč se rozčiloval na kolegy?Flashscore
Šestatřicetiletého stopera Sigmy Olomouc Romana Hubníka domácí porážka s Baníkem (0:2) rozhodně nepotěšila a zdůvodňoval to i laxností.
Reklama
Reklama

Tabulkově devátí Hanáci opět vyšli gólově naprázdno a s ofenzivou bojují celý ročník. "Všechno je to v hráčích - taková ta jiskra, chuť. Vidím to z pozice stopera vzadu. Jít za míčem, i když vypadá, že je ztracený, tak to tam prostě nebylo. Snažíme se furt kombinovat, ale když přijde centr, je málo lidí ve vápně. Je to takové obehrávání a když zkazíme míč, tak soupeř vždycky hrozí z rychlých brejků, toho se musíme vyvarovat. Možná víc zjednodušit hru, rvát to před bránu a zkusit to tam nějak propálit," vrátil se k prohře bývalý střední obránce Herthy, Sparty i Plzně, jehož slova nabídl web idnes.cz.

Během utkání se rodák z Halenkova nejednou rozhněval na své kolegy. "Nejdeme do souboje, pak ten aut. Potom v závěru jsem šel dopředu, prolétl tam balon a viděl jsem, že za mnou jsou dva hráči, kteří k bráně ani nejdou. Proto jsem se rozčiloval. V 90. minutě čekáme, že se to někam odrazí, a teprve pak tam běžíme. Neviděl jsem tam tu chuť vstřelit gól," přiznal idnes.cz citovaný veterán z Androva stadionu.

Ve středu čeká družinu Radoslava Látala pohárový střet se Slavií, čemuž v Olomouci přikládají velký význam. "Asi budou zase nějaké změny, někteří kluci jsou ještě po zranění, po nemoci. Trenér to v poločase vystřídal. Myslím, že kondičně jsme na tom dobře. Čeká nás pohárový zápas s velice těžkým týmem. Musíme do toho vstoupit dobře. Bude to jen na jeden zápas, úplně něco jiného než liga. Věřím, že když budeme hrát disciplinovaně, tak z nějaké šance, kterou si musíme nejdřív vypracovat, vstřelíme gól a soupeře ubráníme. Chceme Slavii potrápit. Bude favorit, ale když sem přijela Sparta, taky byla favorit a při troše štěstí jsme mohli vyhrát 3:1. Uvidíme, v jakém rozpoložení přijede Slavie. Bude chtít postoupit, pro nás je to taky důležitý zápas. Chceme jít dál," burcoval celou kabinu na serveru idnes.cz exreprezentant.

Zdroj: idnes.cz