eFotbal

Konečně jsme po delší době byli zase produktivní, zářil kapitán Plzně. Cíl do Opavy je jasný...

Konečně jsme po delší době byli zase produktivní, zářil kapitán Plzně. Cíl do Opavy je jasný...
Konečně jsme po delší době byli zase produktivní, zářil kapitán Plzně. Cíl do Opavy je jasný...Flashscore
Michal Bílek se dočkal své premiérové výhry na plzeňské lavičce až v rámci domácí rozlučky a výhra to byla velmi přesvědčivá, což odnesl čtyřmi góly ve vlastní síti hostující Baník Ostrava.
Reklama
Reklama

Kapitán Viktorie Jakub Brabec skóroval v rámci Fortuna:ligy již potřetí v řadě, což je na středního obránce vynikající série...

"Konečně jsme po delší době byli zase produktivní. I když jsme nevyřešili spoustu dalších šancí třeba v první půli, tak jsme udrželi čisté konto a vyhráli jsme o čtyři góly. Sám jsem rád, že jsem mohl týmu pomoci gólem," zářil exsparťanský stoper, jehož slova nabídl web fcviktoria.cz.

V poslední době je defenzivní hráč se zkušenostmi z Belgie i Turecka skutečně velmi produktivní. "To mě také těší. Na gól jsem v sezoně čekal dlouho, takže jsem rád, že to v poslední době vyšlo. Hlavně, když to pomůže výhře," liboval si.

Aby západočeský soubor potvrdil pátou příčku a pronikl do druhého předkola Evropské konferenční ligy, musí v Opavě získat alespoň bod, což rozhodně není nereálné. "Je to jasný cíl. Do Opavy musíme jet s tím, že tam potřebujeme vyhrát a potvrdit účast alespoň v předkolech," uzavřel na klubovém webu Brabec.

Premiéru na pravém kraji defenzivní řady mimochodem absolvoval i další bývalý hráč Sparty Matěj Hybš. "Tušil jsem to od zápasu se Slavií, kdy jsem na tomto postu dohrával zápas, že to nastane. Připravoval jsem se na to v hlavě a myslím si, že to docela klaplo. Věřím, že to v Opavě dotáhneme," uzavřel na fcviktoria.cz někdejší zadák Liberce, jenž cítil sílu tribun v Doosan aréně i přes necelé dva tisíce přítomných diváků.

Kouč Karviné Weber: Jsem hrozně rád, že Papadopulos zůstává v týmu. Ostráka však neudržíme

Zdroj: fcviktoria.cz