eFotbal

Koubek nenechá hráčům narůst hřebínek. Je to borec, který zaslouží obdiv. Hltám jeho filozofii, přiznal Fukal

Koubek nenechá hráčům narůst hřebínek. Je to borec, který zaslouží obdiv. Hltám jeho filozofii, přiznal Fukal
Koubek nenechá hráčům narůst hřebínek. Je to borec, který zaslouží obdiv. Hltám jeho filozofii, přiznal FukalFlashscore
To, že Hradec Králové jakožto ligový nováček pronikl do TOP 6, není náhoda. Důkaz podali východočeští votroci v prvních dvou kolech nadstavby, kdy porazili Slavii a remizovali se Spartou.
Reklama
Reklama

Bývalý český reprezentant Milan Fukal v dotyčné souvislosti vyzdvihl zejména hradeckého šéfa, kterým je nejstarší trenér současné prvoligové branže Miroslav Koubek.

"Hradec neprohrál na Letné po 56 letech, vyrovnal, když domácí šli do vedení po penaltě. A trenér Miroslav Koubek řekne, že nebyl spokojený s výkonem mužstva. Skvělé! Skvělé! Jenom chválím! To je borec, hltám jeho filozofii," přiznal se webem aktualne.cz citovaný internacionál s bundesligovou minulostí.

Černobílý celek, jenž našel přemožitele z celkových dvaatřiceti zápasů jen osmkrát, tak může jet na půdu páté Ostravy v naprosté pohodě. Motivace pořád je - nejvýraznější hráči Hradce mohou hrát o štace na lukrativnějších adresách.

"Hradec porazí v základní části Plzeň, v nadstavbě Slavii, remizuje na Spartě, přesto nenechá hráčům narůst hřebínek. Dokázal je pochválit, tak je dokáže i zkritizovat. Chce jít s týmem dál, chce pracovat, aby se pořád zlepšoval. V tom zaslouží obdiv," pokračoval ve chvalozpěvech na Koubka portálem aktualne.cz citovaný exsparťan, jenž v minulosti prošel také Jabloncem či právě Hradcem.

Střet s votroky nám spíš zamotal hlavu, ve středu to musí být něco úplně jiného, burcuje před finále Vrba

Zdroj: aktualne.cz