eFotbal

Koulibaly nahrazen! Z Fenerbahce přichází Kim Min-Jae

Koulibaly nahrazen! Z Fenerbahce přichází Kim Min-Jae
Koulibaly nahrazen! Z Fenerbahce přichází Kim Min-JaeFlashscore
Kalidou Koulibaly je pryč a tak bylo jasné, že Neapol něco musí rychle vymyslet. Tímto spásným výmyslem je Kim Min-Jae, který přichází z tureckého Fenerbahce za takřka 20 miliónů eur.
Reklama
Reklama

Nahradit někoho, jako je Koulibaly? Na první pohled se to zdá nemožné. Jako kdyby Real nahrazoval Sergia Ramose, Barcelona Puyola nebo Manchester United Harryho Maguira. Úkol, který by nikdo z nás nechtěl řešit.

Navzdory tomu, že nabízeli jména jako Tanganga, Diallo, Zagadou a další, konečný výběr padl na jihokorejského reprezentanta, který v reprezentaci válí se Sonem. Bývalá hvězda čínské ligy přichází za něco málo pod 20 miliónů eur, což za tak perspektivního stopera není zas tak hrozné. 

 V dresu Pekingu v nejvyšší čínské soutěži se ukázal celému světu a stačilo to natolik, aby ho za 3 miliony eur vykoupilo Fenerbahce. Zbytek je jen historie, jelikož se stal jasně nejlepším stopere turecké ligy a doslova ji převýšil. Na jeho přestup zkrátka byl ten správný čas.

Nebyla to jen Neapol, která o něj měla zájem, ale právě pod Vesuvem tento boj vyhráli a nahradili tak dlouhodbého kapitána a jednoho z nejlepších stoperů celé Serie A. Další posilou na stopera je Leo Ostigard z Brightonu, který bude taktéž bojovat o základní sestavu. 

zdroj: @officialsscneapol