eFotbal

Kozák byl mimo Fortuna:ligu jen rok a má před sebou možná trochu překvapivě druhou moravskou štaci kariéry...

Kozák byl mimo Fortuna:ligu jen rok a má před sebou možná trochu překvapivě druhou moravskou štaci kariéry...
Kozák byl mimo Fortuna:ligu jen rok a má před sebou možná trochu překvapivě druhou moravskou štaci kariéry...Flashscore
Po všech stránkách ostřílený Libor Kozák se po jednom roce v maďarských službách (Puskás Akadémia FC) vrací do českého prostředí a v nejbližší budoucnosti se bude prát za 1. FC Slovácko.
Reklama
Reklama

To vše i přesto, že měl původně ve svém bývalém působišti kontrakt až do léta příštího roku. Protože však v NB I nebyl tak gólový, jak se čekalo, Puskás se ho neměl problém zbaavit.

Po Opavě, Liberci a Spartě si tak bývalý český reprezentant s bilancí devíti mezistátních zápasů a dvou gólů vyzkouší druhou moravskou adresu kariéry.

"Byl tam zájem z obou stran, takže jsme se dohodli celkem rychle. Slovácko hraje poslední dva roky tam, kde hraje, do toho navíc může nakouknout do pohárové Evropy. Ty ambice tam jsou jak ze strany Slovácka, tak i pro mě. Jsem rád, že se to uzavřelo a je čas se na soutěže připravit," avizoval těsně po dohodě čerstvě třiatřicetiletý forvard.

Bývalý hráč Lazia, Livorna, Bari, Brescie či Aston Villy, jehož současná tržní cena se pohybuje okolo 13 milionů korun, je k tomuto datu v české nejvyšší soutěži na 58 startech a 25 brankách, což není úplně špatná bilance.

Když jsem otevřel Instagram, nechápal jsem, co se děje, přiznal Kúdela po podpisu v Jakartě. Co vše o Persii ví?

Zdroj: fcslovacko.cz