eFotbal

Kozák? Jeho velká zbraň je koncovka, má na to čuch. U Nisy se navíc může opřít o siláky Rondiče s Rabušicem

Kozák? Jeho velká zbraň je koncovka, má na to čuch. U Nisy se navíc může opřít o siláky Rondiče s Rabušicem
Kozák? Jeho velká zbraň je koncovka, má na to čuch. U Nisy se navíc může opřít o siláky Rondiče s RabušicemFlashscore
V současnosti již jednadvacetiletý forvard Matyáš Kozák byl na mládežnické úrovni považován za velký příslib, který ale mezi dospělými zatím nenaplnil.
Reklama
Reklama

První angažmá ve Fortuna:lize mu nevyšlo. Na Stínadlech odehrál v sezoně 2020/2021 v rámci dvou střídání jen pár minut a ze severu Čech se tedy do metropole nevracel moc dobře naladěn...

V uplynulém ročníku FNL v barvách sparťanské rezervy už ale zase gólovost ukázal a pouhých devět startů mezi jedenácti vyvolenými přetavil ve 12 přesných zásahů, což je velmi slušná bilance.

To, že by o sobě mohl dát pod vedením Luboše Kozla vědět také v první lize, si myslí také Jan Rajnoch, který bude rychlonohého útočníka na jeho podještědské misi pozorně sledovat...

"Ten ze Sparty hostoval naposledy v Teplicích, ale tam mu to nevyšlo. Vůbec se nedokázal začlenit do týmu. Teď jde do Liberce, kde by se mu to mohlo podařit. Plus vidím v tom, že by se mohl opřít o silové útočníky Rondiče s Rabušicem. Mohl by těžit z jejich parametrů, sbírat druhé míče a dostávat se díky tomu do meziprostoru a k zakončení. Právě v koncovce je Kozák neskutečný, je to jeho velká zbraň, má na to čuch. Hodně hraje na lajně, čekám od něj, že bude v Liberci hodně platným hráčem," pronesl v rámci své glosy na sport.cz Rajnoch.

Celek ze stadionu U Nisy ho má půjčeného do června 2023 a jistě ho využije i za pár dní v přípravě proti maďarskému Ujpestu.

Plavšič zřejmě vydrží v Edenu pouhý rok a Gluščevič už mu hledá něco jiného. Kam míří Samek a Talovjerov?

Zdroj: sport.cz