eFotbal

Kozel nedokázal vyzrát na Radu, Jílka proti Jihlavě potěšil Růsek, Boleslav jednoznačně přejela Pardubice

Kozel nedokázal vyzrát na Radu, Jílka proti Jihlavě potěšil Růsek, Boleslav jednoznačně přejela Pardubice
Kozel nedokázal vyzrát na Radu, Jílka proti Jihlavě potěšil Růsek, Boleslav jednoznačně přejela PardubiceFlashscore
První červencovou středu šlo do akce hned několik účastníků Fortuna:ligy včetně Mladé Boleslavi, Pardubic, Sigmy Olomouc a Slovanu Liberec.
Reklama
Reklama

Slovan Liberec se na neutrální půdě v Mnichově Hradišti potkal s druholigovou Duklu, které nebyl v prvním dějství uznán gól kvůli ofsajdu. Severočeský celek šel sice do vedení zásluhou Rondiče, nicméně 20 minut před koncem stran se podařilo souboru trenéra Petra Rady vyrovnat po akci bojovníka Moulise a následné pohotovosti Romana Holiše.

Sigma Olomouc se dalším účastníkem FNL zaskočit nenechala a Vysočinu Jihlava přehrála. Velkou měrou se na tom podílel hanácký forvard Antonín Růsek, jenž jednu branku vstřelil sám a tu druhou připravil pro svého kolegu Juraje Chvátala. Tečku za výsledkem udělal pět minut před koncem střídající Martin Košťál, který pečetil jasný výsledek 3:0 a Sigma se tak v létě dočkala výhry na čtvrtý pokus.

Mladá Boleslav, jež v poslední době zostudila Příbram a přetlačila Teplice, si pak pochutnala na Pardubicích, o čemž rozhodlo prvních sedmačtyřicet minut, během nichž se střelecky prosadili Šimek, Pech a Donát, kterému se podařilo rozvlnit síť hned dvakrát. Pavel Hoftych mohl být spokojen.

Odpoledne půjdou do akci například Baník Ostrava, který vyzve Líšeň, FC Trinity Zlín, jemuž se postaví do cesty Žižkov a Sparta, jež změří síly s chorvatskou Rijekou.

Středeční přípravné zápasy:

FK Mladá Boleslav - FK Pardubice 4:0 (3:0)Branky: 17. a 26. Donát, 43. Šimek, 47. Pech.

SK Sigma Olomouc - FC Vysočina Jihlava 3:0 (1:0)Branky: 12. Růsek, 55. Chvátal, 85. Košťál.

FC Slovan Liberec - FK Dukla Praha 1:1 (1:0)Branky: 28. Rondič - 70. Holiš.

Prodlouží si Papadopulos svou karvinskou štaci, nebo se ho druhá liga týkat nebude? První indicie je na světě...