eFotbal

Královo Schalke 04 dostává ránu za ránou. Nejprve šel z kola ven trenér, teď opouští palubu i sportovní ředitel

Královo Schalke 04 dostává ránu za ránou. Nejprve šel z kola ven trenér, teď opouští palubu i sportovní ředitel
Královo Schalke 04 dostává ránu za ránou. Nejprve šel z kola ven trenér, teď opouští palubu i sportovní ředitelFlashscore
V Gelsenkirchenu, kde je nyní doma mimo jiné i český reprezentační univerzál Alex Král, probíhá v poslední době regulérní zemětřesení a Schalke 04 pravděpodobně aktuálně žádný jiný německý klub nezávidí.
Reklama
Reklama

Jasné vypadnutí z Německého poháru po blamáži 5:1 a čtyři ligové prohry v řadě totiž v klubových strukturách rozpoutaly regulérní personální čistku.

Je to pořád jen pár dní, co skončil u trenérského kormidla Frank Kramer, s tím, že dočasným šéfem lavičky se stal devětatřicetiletý Matthias Kreutzer, pro nějž jde na nejvyšší úrovni o trenérskou premiéru.

Ve druhé polovině tohoto týdne navíc s okamžitou platností skončil i sportovní ředitel Schalke 04 Rouven Schröder, jehož úkoly přebere v nejbližší době člen představenstva Peter Knäbel a jeho tým.

Tým z Veltins Areny je letošním nováčkem a po jedenácti bundesligových kolech sídlí na poslední příčce, když se mu podařilo zvítězit pouze v jednom případě.

S jedenácti brankami má navíc sedminásobný šampion ligy spolu s předposlední Bochumí nejhorší útok v soutěži. Defenzivní čísla má pak horší jen jeden klub.

Jak si asi povede krizí zmítané Schalke 04 předposlední říjnový den před domácím publikem proti třetímu Freiburgu, který má pouze o bod méně než druhý Bayern?

Slavia na Ballkani a na Bohemians, Plzeň ve Zlíně, Slovácko s Kölnem a na Spartě, Werder - Hertha