eFotbal

Krsmanovič to na Stínadlech vzdal už po půl roce, z Teplic vysvobodil mladého beka Spartak Subotica

Krsmanovič to na Stínadlech vzdal už po půl roce, z Teplic vysvobodil mladého beka Spartak Subotica
Krsmanovič to na Stínadlech vzdal už po půl roce, z Teplic vysvobodil mladého beka Spartak SuboticaFlashscore
Už je to uděláno, už je to hotovo. Severočeskou družinu z teplických Stínadel definitivně opustil dvacetiletý srbský zadák Nemanja Krsmanovič. V českém prostředí tak vydržel pouhého půl roku.
Reklama
Reklama

Mladík projevil zájem o svléknutí žlutomodrého dresu kvůli slabému hernímu vytížení. V první polovině ligové sezony totiž naskočil jen do šesti duelů, v základní sestavě ho měl kouč Zdenko Frťala pouze jednou a dohromady to dalo 167 minut čistého času.

Ve FORTUNA:LIZE si zahrál poprvé a naposledy od úvodních minut už v polovině září loňského roku v Karviné a druhý pobyt mezi jedenácti vyvolenými se ho týkal v MOL Cupu v neúspěšném duelu v Drnovicích proti Vyškovu.

"Nemanja nás požádal, jestli bychom mu umožnili vyšší zápasovou praxi v jiném klubu," prohlásil již před pár dny na klubovém webu ředitel "sklářů" Rudolf Řepka.

Viktoria Žižkov představila svou první zimní posilu, do metropole se po 14 letech vrátil exsparťan Divíšek

Jednání s protější stranou, evidentně příliš dlouho netrvalo a levý bek s minulostí v celku TSC Bačka Topola se vrátil zpět do nejvyšší srbské soutěže.

Tamní Spartak Subotica, který přezimuje na deváté příčce, si jeho služby zajistil až do června 2028. Na Gradski stadionu pro 13 tisíc diváků by tak měl strávit příští čtyři a půl sezony.

První zápas v novém dresu s číslem 49 může čekat odchovance Partizanu již 24. ledna proti Crvene Zvezdě Bělehrad. Soutěžní boje začnou Spartaku 10. února na hřišti Napredaku.