eFotbal

Kučera je pro Jarošíka jako nová posila: Doufám, že šanci čapne, bude makat a porve se o místo

Kučera je pro Jarošíka jako nová posila: Doufám, že šanci čapne, bude makat a porve se o místo
Kučera je pro Jarošíka jako nová posila: Doufám, že šanci čapne, bude makat a porve se o místoFlashscore
Uzdravený záložník Tomáš Kučera (3O) by mohl na Stínadlech změnit post. V Tipsport lize proti Varnsdorfu totiž odehrál kompletních devadesát minut ve stoperské roli.
Reklama
Reklama

Pro zkušeného středopolaře s minulostí v Plzni, Hradcei Králové či Jihlavě to však úplně neznámá nebyla. Za dob severočeské vlády Stanislava Hejkala už si dotyčný post vyzkoušel také...

"Je to jedna z variant. Myslím, že bude dostávat hodně prostoru, protože se s ním vlastně seznamujeme. My ho vůbec neviděli. Herně ho moc neznáme, chceme ho vidět i na téhle pozici. Může si zkusit i halva, středního, šestku, ale na tom musí být dobře kondičně. Což mu chybí, protože dlouho nehrál," podotkl na webu idnes.cz Jiří Jarošík.

Klient agentury Nehoda Sport, který má na žlutomodré adrese platný kontrakt do 30. června 2022, měl zdravotní problémy už od loňského dubna a také proto v právě probíhající sezoně 2021/2022 naskočil jen na 12 minut čistého času.

Pro realizační tým Jiřího Jarošíka je tak životní partner moderátorky Lindy Bartošové a člen skupiny 58G v jedné osobě více méně posilou. "Doufám, že to čapne, bude zdravý, bude makat a porve se o místo," uzavřel na idnes.cz bývalý šéf Ústí, Prostějova či NK Cejle.

Slovácko zřejmě přijde o nejlepšího střelce Jurečku. Odebere se za Petráškem, nebo kývne Plzni?

Zdroj: idnes.cz