eFotbal

Kuchta na zkušenou do Championship? První nabídka Stoke City prý až tak atraktivní nebyla...

Kuchta na zkušenou do Championship? První nabídka Stoke City prý až tak atraktivní nebyla...
Kuchta na zkušenou do Championship? První nabídka Stoke City prý až tak atraktivní nebyla...Flashscore
Pokud jde o současnou Slavii a jejího rychlonohého forvarda Jana Kuchtu, najdeme v jejím kádru nyní najdeme čtyři nebo pět hráčů, o nichž se ohledně případného přestupu jinam v posledních týdnech psalo a mluvilo více.
Reklama
Reklama

I tak už byl nedávno bývalý ofenzivní hráč Teplic i Liberce, jenž se stal spolu s Adamem Hložkem nejlepším střelcem uplynulého ročníku Fortuna:ligy, spojován například se zájmem ruského obra Spartaku Moskva.

Nyní se v mediálním prostoru skloňuje údajný zájem z ostrovů, kam má vršovického svěřence trenéra Jindřicha Trpišovského lákat účastník Championship s myšlenkami na Premier League Stoke City.

První návrh Stoke měl být ovšem sešívaným vedením smeten ze stolu - hostování s následnou nízkou opcí na trvalý odkup se Jaroslavu Tvrdíkovi a spol. nelíbilo.

Specializovaný server transfermarkt.com nalepil na čtyřiadvacetiletého útočníka z agentury Universal Trade, kam spadají i Petar Musa nebo Stefan Simič, sumu 4 miliony eur a pod ní by šla Slavia jen velmi nerada.

Pakliže tedy celek z bet365 Stadium pro více než 30 tisíc diváků, jenž se během léta utká např. s Crewe, Aston Villou, Wiganem i Wolverhamptonem, ve svém zájmu vytrvá, bude muset finančně přitvrdit.

Nový ročník druhé nejvyšší anglické soutěže startuje pro Stoke 7. srpna domácím kláním s Readingem. Kolik procent dáváte tomu, že u toho bude právě i Kuchta?

ARSENAL PŘEKVAPIVĚ NESTAČIL NA HIBERNIAN, WEST HAM SE NA VÝHRU NADŘEL, DORTMUD SPLNIL POVINNOST

Zdroj: isport.blesk.cz