eFotbal

Kušej zaujal až v Nizozemsku, před Skalákem se má otevírat exotika v podobě Indonésie či Malty

Kušej zaujal až v Nizozemsku, před Skalákem se má otevírat exotika v podobě Indonésie či Malty
Kušej zaujal až v Nizozemsku, před Skalákem se má otevírat exotika v podobě Indonésie či MaltyFlashscore
Velké změny se dají v průběhu letní přestávky čekat také v Mladé Boleslavi, která již dříve představila nového hlavního trenéra Marka Kuliče.
Reklama
Reklama

Podle informací Deníku Sport by mohl ve středočeském klubu z Lokotrans arény skončit také dosavadní sportovní manažer František Mysliveček.

A co odchody z kádru áčka? Jisté jsou zatím ukončená hostování Martina Suchomela, který se bude hlásit zpět na Spartě a Michala Tomiče s Ubongem Ekpaiem, kteří patří Slavii. Denis Darmovzal by se pak měl definitivně zabydlet v Pardubicích.

Pokud jde o dobíhající kontrakty, Milan Škoda by se kvůli rodině rád vrátil do Prahy nebo jejího okolí a jeden z několika možných scénářů je jeho role ve slávistickém béčku, které čekají boje v ČFL.

Smlouva dobíhá také o šest let mladšímu křídelníkovi Jiřímu Skalákovi, který by si údajně mohl vyzkoušet ještě jednu zahraniční misi, s tím, že zmíněnq byla Malta nebo Indonésie, odkud se nedávno vrátil Michael Krmenčík. Před návratem do Boleslavi působil odchovanec Sparty v Brightonu, respektive v Millwallu.

Rychlík Vasil Kušej sice má pracovní dohodu s Boleslaví až do roku 2025, nicméně pokud by přišla správná nabídka, modrobílé barvy by mohl opustit klidně již po půl roku služeb. Zmíněné médium totiž informovalo o tom, že se bývalý hráč Wackeru Innsbruck či Dynama Drážďany ocitl na radaru několika nizozemských celků.

Škoda mohl v zimě opět do Turecka, kvůli rodině to ale odmítl. Nyní by preferoval Prahu, případně něco okolo ní