eFotbal

Kvartet hráčů Realu na hostování, kteří se v létě poperou o místo v Zidanově jedenáctce

Kvartet hráčů Realu na hostování, kteří se v létě poperou o místo v Zidanově jedenáctce
Kvartet hráčů Realu na hostování, kteří se v létě poperou o místo v Zidanově jedenáctceFlashscore
Real Madrid má ve svém týmu mnoho kvalitních hráčů, kádr je ale tak široký, že se nemohou prosadit všichni a někteří se o to momentálně pokouší v jiném klubu, kde hostují a sbírají zkušenosti, které by rádi uplatnili v Realu. Která čtyři jména se v létě budou chtít dostat do Zidanovy jedenáctky?
Reklama
Reklama
Dani Ceballos

Španělský záložník přestoupil do Madridu v roce 2017, moc šancí na Bernabeu ale nedostal a po dvou letech odešel hostovat do Premier League. Hostování v Arsenalu mu bylo v létě prodlouženo a momentálně na Emirates Stadium působí už druhou sezónu. Nyní se nachází v nejlepší formě za dva roky v Anglii a možná na něj kouká i Zidane, prosadit se ve společnosti Modriče, Kroose, Isca, Casemira, Valverdeho a spol. bude ale přesto obtížné.

zdroj: Arsenal FC

Luka Jovič

Srbský reprezentant dorazil na San Bernabeu v létě 2019 za nemalý peníz a původně měl být adekvátním náhradníkem za Karima Benzemu, který střílí góly a časem se dopracuje do základu, to se mu ale moc nedařilo. Jovič proto odešel v lednu na půl roku hostovat do Frankfurtu, odkud do Madridu před dvěma lety přišel. Další vstup do bundesligy mu vyšel, v posledních zápasech ale vyšel gólově naprázdno. Ve zbytku ligové sezóny tak hraje možná i o angažmá v Madridu.

zdroj: Bundesliga

Gareth Bale

Velšský křídelník strávil v Madridu sedm sezón a zažil zde světlejší i tmavší chvilky, hodně jej brzdila zranění, přesto ale vstřelil hodně gólů a vyhrál mnoho trofejí. V posledních dvou letech v Realu se mu ale moc nedařilo a i kvůli sporům s trenérem Zidanem byl loni v létě poslán na hostování do Tottenhamu, kde působil i dříve. Je otázka, zda se vůbec Bale bude chtít do Madridu vrátit, smlouvu má ale až do roku 2022. Je tedy možné, že i jeho výkony v dresu Kohoutů rozhodnou o jeho budoucnosti ve španělské metropoli.

zdroj: Tottenham Hotspur FC

Martin Ödegaard

Martin Ödegaard debutoval za A tým Realu už v šestnácti letech, většinu svých zkušeností ale sbíral na hostování, postupně v Heerenveenu, Vitesse a Realu Sociedad. V létě se vrátil do Realu, během podzimu ale nedostával dostatek příležitostí a i proto odešel v lednu hostovat do Arsenalu. Až zde ukazuje své kvality naplno, patří k nejlepším záložníkům Premier League a Zidane bude muset určitě jeho působení v základní sestavě pro příští sezónu zvážit. Na druhou stranu bude ale Ödegaard velmi žádaným zbožím a je možné, že se do Realu vůbec nevrátí.

zdroj: Sportskeeda

zdroj: Arsenal FC