eFotbal

Kvarteto zvučných jmen, které určitě zatraktivní nový ročník Fortuna ligy

Kvarteto zvučných jmen, které určitě zatraktivní nový ročník Fortuna ligy
Kvarteto zvučných jmen, které určitě zatraktivní nový ročník Fortuna ligyFlashscore
Další ročník české nejvyšší soutěže klepe na dveře a čtyřiadvacátého červencového dne budeme opět svědky boje o další mistrovskou trofej. Velkým favoritem je Slavia, ale zoubky si brousí také rival Sparta nebo Plzeň s Jabloncem. Černým koněm Fortuna ligy by mohla být Mladá Boleslav, ale překvapit mohou i jiní. Podívejme se na kvarteto zvučných jmen, které svým letním příchodem tuzemskou soutěž zcela jistě zatraktivní.
Reklama
Reklama
4) Mads Emil Madsen (Slavia)

Vyřazení s Dánskem na Euru oko českého diváka bolelo, ale v Edenu hráčům z této země věří. Slavia přivedla před novou sezónou jednadvacetiletého záložníka Madse Emila Möllera Madsena, který přichází z rakouského Lince s vizitkou velkého talentu. Odchovanec Silkeborgu by mohl okysličit střed pole a s českým mistrem uzavřel kontrakt na čtyři a půl roku.

3) Milan Škoda (Mladá Boleslav)

Středočeský klub se v minulé sezoně výsledkově trápil, ale příchodem zkušeného kouče Jarolíma se začal pomalu zvedat. Vedení klubu nemá problém lákat do svých řad zajímavé tváře, které mají již něco za sebou. Z tureckého Rizesporu přišel někdejší reprezentační útočník Milan Škoda, který se v Boleslavi upsal na rok s možností opce. Jisté je, že tenhle střelec bude útočit na metu 100 ligových gólů. Aktuálně jich má na svém kontě 94.

2) Marek Suchý (Mladá Boleslav)

Bývalý reprezentační kapitán se vrací domů. Necelý měsíc před startem nového ročníku se vedení Mladé Boleslavi dohodlo na dvouleté spolupráci s Markem Suchým. Třiatřicetiletý obránce byl další vytouženou posilou Karla Jarolíma a jeho zkušenosti ze zahraničí by mohli být pro středočeský klub velkým přínosem. Suchý v minulosti hájil například barvy Spartaku Moskva, Basileje či Augsburgu.

1) Theodor Gebre Selassie (Liberec)

Dobří holubi se vracejí. Kreativním videem byl ohlášen příchod někdejší defenzivní opory národního výběru pod Ještěd. Po devíti letech v Bundeslize se Theodor Gebre Selassie vrací z Brém do Slovanu, aby na sklonku své kariéry ještě okusil tuzemskou nejvyšší soutěž. Pro čtyřiatřicetiletého obránce to bude již šestá sezona na českých prvoligových pažitech a vůbec by se nezlobil, kdyby Liberci opět pomohl k titulu jako před lety.