eFotbal

Kvintet perspektivních tváří, který by mohl v létě honit let do Manchesteru

Kvintet perspektivních tváří, který by mohl v létě honit let do Manchesteru
Kvintet perspektivních tváří, který by mohl v létě honit let do ManchesteruFlashscore
Další ročník ostrovní Premier League se blíží ke svému konci a účinkování Manchesteru United se dá označit za vydařené. Na městského rivala sice Rudí ďáblové v této sezóně neměli, ale pod vedením norského kouče Ole Gunnara Solskjaera by měli uhájit druhé místo v tabulce. Pokud by se týmu z Old  Trafford podařilo uspět i v Evropské lize, hodnotila by se sezóna úspěšně. V létě je však učinit další okysličení stávajícího kádru. Pár jmen je s přesunem na Ostrovy spojováno a jedná se o zajímavé zboží. Kdo by tedy mohl již za pár měsíců oblékat rudý dres?
Reklama
Reklama
5) Pau Torres (Villarreal)

Manchester United potřebuje dalšího kvalitního obránce do středu defenzivní řady, který by našel herní souznění s Harrym Maguireem. Španělský legionář Pau Torres se jeví jako vhodná posila, neboť je v barvách Villarrealu pasován do role jednoho z nejlepších středních beků La Ligy. V minulosti bylo jeho jméno již s Old Traford spojováno, stejně jako jeho dostupnost sondoval i Arsenal. Svou roli by měla sehrát výše výkupného, neboť samotný hráč se nechal slyšet, že by se nové výzvě nebránil.

Zdroj foto: Sevilla FC

4) Kieran Trippier  (Atlético Madrid)

Rudé ďábly tlačí pata také na pravém kraji defenzivy. Spolehnutí na schopnosti Aarona Wan-Bissaku není stoprocentní, proto se proslýchá, že Solskjaer by rád na tomto postu zvýšil konkurenci. Ideální variantou by mohl být anglický legionář Kieran Trippier, kterého od roku 2019 můžeme vídat ve službách Atlétika Madrid. Pod dohledem Diega Simeoneho zaznamenal velký progres a ve svých téměř jednatřiceti letech má zkušeností na rozdávání.

Zdroj foto: Atlético Madrid

3) Raphaël Varane (Real Madrid)

Real Madrid o jeho odchodu nechce ani slyšet, ale už za rok mu na San Bernabéu vyprší smlouva. Vztahy s Bílým baletem ale houstnou a prezident Florentino Pérez připustil, že by francouzský obránce přeci jen mohl klub opustit. Již několikrát byl váben Manchesterem United a není tomu dlouho, co se tato spekulace opět začala hojně skloňovat. Varane je posila do středu defenzivy, na kterou je spolehnutí. Pro Real by jeho odchod byla velká ztráta, pro Rudé ďábly naopak vytoužená posila.

Zdroj foto: Real Madrid

2) Jadon Sancho (Borussia Dortmund)

Jedním z největších kandidátů na letní přesun do Manchesteru je anglický legionář Jadon Sancho. Poklad Borussie Dortmund by v případě vyslyšení volání Rudých ďáblů vrazil dýku do zad Citizens, neboť pochází z tamní mládežnické akademie městského rivala. Aktuální bundesligový majitel si svou hvězdičku cení na nemalý peníz a n a Ostrovech se spekuluje o částce přesahující 100 milionů liber. Nadané křídlo je ale zatím v Německu spokojené, proto se nemusí za každou cenu vracet do rodné země.

Zdroj foto: Borussia Dortmund

1) Erling Haaland (Borussia Dortmund)

Sancho není jedinou výraznou tváří, o kterou by mohl vestfálský klub během letního přestupového okna přijít. Manchester United má spadeno také na norského kanonýrka Erlinga Haalanda. Svůj přesun z Red Bullu Salzburg do Dortmundu zvládl na výbornou a jasně demonstroval, že mu nedělá problém střílet branky i věhlasnějším soupeřům. Dvacetiletý mladík má ve smlouvě doložku, která mu umožní odejít v roce 2020 za 75 milionů eur, proto se očekává, že se už během tohoto léta může lámat chleba a nějaký ten milion přihozený navíc umožní i dřívější odchod.

Zdroj foto: Borussia Dortmund

Zdroj: sportskeeda.com