eFotbal

Lampard nemá zájem vést Newcastle. Pro saúdskoarabské vedení je favoritem Fonseca

Lampard nemá zájem vést Newcastle. Pro saúdskoarabské vedení je favoritem Fonseca
Lampard nemá zájem vést Newcastle. Pro saúdskoarabské vedení je favoritem FonsecaFlashscore
Podle serveru 90min.com bývalý dlouholetý kapitán londýnské Chelsea Frank Lampard nepřijme nabídku nových majitelů Newcastlu na trenérský post v St. James' Park.
Reklama
Reklama

Jak uvádí 90min.com, navzdory tomu, že Newcastle chtěl s Lampardem vést rozhovor o možném působení v klubu, zdroje serveru trvají na tom, že bývalý kouč Derby County a Chelsea si v tuto chvíli nemyslí, že by byl pro něj přesun na severovýchod Anglie správný krok.

Lampard naposledy působil na lavičce „své milované“ Chelsea, ve které v půli loňské sezóny skončil. Letos v létě jednal s Crystal Palace o nahrazení Roye Hodgsona, ale jednání ztroskotala a Hodgsona nakonec nahradil Patrick Vieira.

Noví saúdskoarabští majitelé Newcastlu tak tedy stále pokračují v hledání nového kouče za Steva Bruceho, který na lavičce Magpies skončil v uplynulém týdnu. Dočasným trenérem je tak Graeme Jones. Ten má na lavičce Newcastlu působit do utkání s Chelsea, ale očekává se, že už předtím bude oznámen nový kouč klubu z metropolitního hrabství Tyne and Wear. Kromě Lamparda měl klub oslovit taktéž Eddieho Howea, Luciena Favreho a Paula Fonsecu – všichni měli v posledních dnech rozhovory. Spekulovalo se ale i o příchodu belgického kouče Roberta Martineze nebo Unaie Emeryho z Villarrealu. Vedení Newcastlu by prý ale rádo upřednostnilo volného trenéra.

Nejvýraznější šance na post nového trenéra se tak dávají ex-římskému Paulu Fonsecovi, který měl nové vedení klubu údajně doslova oslnit.

Zdroj: 90min.com

Salah hodil rukavici majitelům Reds: Rád bych ukončil kariéru v Liverpoolu