eFotbal

Látala dvouletá hanácká mise vyždímala, ale jde dál: Nějaké nabídky mám, přiznám, že s někým jednám

Látala dvouletá hanácká mise vyždímala, ale jde dál: Nějaké nabídky mám, přiznám, že s někým jednám
Látala dvouletá hanácká mise vyždímala, ale jde dál: Nějaké nabídky mám, přiznám, že s někým jednámFlashscore
Olomouckou družinu opět povede tandem Václav Jílek a Jiří Saňák, s tím, že Radoslav Látal si bude muset nají po vypršení kontraktu nové angažmá.
Reklama
Reklama

Jak hodnotí dva roky na Andrově stadionu? "Mám na to určitý názor, některé věci se mi tady taky nelíbily, ale nechci to ventilovat přes média. Ve spoustě věcí ale nesouhlasím a nelíbí se mi. Nechám si to však pro sebe. Za tu nabídku jsem rád, prožil jsem tady dva krásné roky. Teď se má cesta bude ubírat jiným směrem," avizoval v interview pro idnes.cz jednapadesátiletý odborník.

Dvě sezony na Hané byly podle jeho slov těžké. "Zabudovali jsme ale spoustu hráčů. Odešel nám Zima, Plšek, Jemelka. Ten šel pryč, zrovna když jsme byli na třetím místě, výborný střední obránce. Velká osobnost pro naše mužstvo. Chyběl nám. Odešel i Falta, to jsou hráči, kteří byli nadstandardní. Museli jsme se s tím vyrovnat. Zapracovali jsme tam Chytila, Daňka, Zmrzlého, Šípa. Myslím si, že o nich ještě uslyšíme," předpověděl na portálu idnes.cz kouč, jenž na nejvyšší trenérské úrovni začínal před necelými jedenácti lety na lavičce Baníku Sokolov.

Svému bývalému svěřenci Milanu Kerbrovi, jehož si v Olomouci vytáhl do asistentské pozice, přeje jen to nejlepší, ať už bude působit kdekoliv. "Je otázka, kde se teď bude Milanova cesta rozvíjet. Přeju mu to nejlepší, ať se rozhodne pro to, co ho bude bavit. Trenéřina není lehká. Je to mladý kluk, ale vidím na něm obrovský elán, chce pracovat, učit se. Věřím, že bude v cestě, kterou si vysnil, pokračovat a bude z něj jednou dobrý trenér," přidal rodák z Prostějova, jenž má za sebou štace v Baníku, Košicích, Piastu Gliwice, Spartaku Trnava i Dinamu Brest.

A co jeho příští angažmá a klubová adresa s pořadovým číslem 8? "Nějaké nabídky mám, přiznám, že s někým jednám. Všechno se teprve rozbíhá. Z tohoto angažmá jsem i vyždímaný," uzavřel na idnes.cz vicemistr Evropy z roku 1996.

Zdroj: idnes.cz