eFotbal

Letní renovace letenské obrany by údajně mohla přivát na sedmičku i brazilského mistra z Plzně Eduarda Santose...

Letní renovace letenské obrany by údajně mohla přivát na sedmičku i brazilského mistra z Plzně Eduarda Santose...
Letní renovace letenské obrany by údajně mohla přivát na sedmičku i brazilského mistra z Plzně Eduarda Santose...Flashscore
Čerstvě korunovaný domácí mistr z Plzně Eduardo Santos, jenž byl v západočeské Doosan aréně pouze zapůjčen z Karviné, je aktuálně na roztrhání a FNL se ho v sezoně 2022/2023 určitě týkat nebude.
Reklama
Reklama

Vytáhlého středního obránce, jenž podle mnohých odborníků vytvořil s kolegou Janem Hejdou nejlepší stoperskou dvojici jara, vábí do svých řad snad kompletní domácí špička.

Zájem o čtyřiadvacetiletého Brazilce s tržní cenou okolo 13 milionů korun projevila nejen Plzeň, která by na něj ráda spoléhala dál, ale také Baník Ostrava a v řadě už mají stát i zahraniční zájemci.

Nejčerstvěji se do závodu o podpis bývalého zadáka Capivariana či Fluminense zapojila Sparta, která se o něj zajímá prostřednictvím svého sportovního ředitele Tomáše Rosického.

Dvanáctinásobný mistr Česka dotyčné kroky nepodniká jen tak - šestadvacetiletý stoper Filip Panák je znovu na marodce, o Dávida Hancka má být zájem na Apeninském poloostrově a skončit v klubu může i český reprezentant Ondřej Čelůstka, jenž v nedávno skončené ligové sezoně zasáhl jen do osmi utkání.

Pokud by defenzivní specialista, jenž hraje českou nejvyšší soutěž od března 2020, čili něco málo přes dva roky, letenskou nabídku přijal, v Generali Česká pojišťovna aréně by se potkal s hráči jako Vitík, Wiesner, Hancko či Højer.

Křetínský: Tato sezona se nesmí opakovat. Sparta tu není od toho, aby byla v lize třetí a hrála kvalifikaci Konferenční ligy

Zdroj: isport.blesk.cz