eFotbal

Levý jednoznačně favorizuje Slovácko: Nedokážu si představit a nevím, jakým způsobem by Sparta měla pohár vyhrát

Levý jednoznačně favorizuje Slovácko: Nedokážu si představit a nevím, jakým způsobem by Sparta měla pohár vyhrát
Levý jednoznačně favorizuje Slovácko: Nedokážu si představit a nevím, jakým způsobem by Sparta měla pohár vyhrátFlashscore
Sparta už v minulosti triumfovala v domácím poháru sedmkrát a částečně by zachránila sezonu tím, kdyby se jí v Uherském Hradišti uprostřed týdne podařilo zvednout nad hlavu trofej poosmé.
Reklama
Reklama

Čtyřiašedesátiletý expert Stanislav Levý, jenž vedl 1. FC ve dvou různých časových etapách (2005-2006, respektive 2016-2017), se však nedomnívá, že by jí to mělo na Moravě ve středu vyjít.

Někdejší šéf Hannoveru 96 i Slasku Wroclaw jednoznačně favorizuje soubor Martina Svědíka, který před pár dny díky hattricku Václava Jurečky přehrál Baník. Sparta naproti tomu před domácím publikem pouze remizovala s Hradcem Králové.

"Jako favorita jednoznačně vidím Slovácko. Nedokážu si představit a nevím, jakým způsobem by Sparta měla pohár vyhrát,“ uvedl na portálu iSport.cz zkušený kouč, jenž prošel i dvěma klubovými adresami v Albánii.

Kadlec, Petržela, Sadílek, Havlík a spol. naposledy prohráli na Městském stadionu Miroslava Valenty v první polovině února, když nejtěsnějším možným rozdílem podlehli Slavii. Letenské "S" by však na druhou stranu mohla povzbudit nedávná domácí ligová výhra 3:1.

Do propagace poháru, který může poosmé uzmout Sparta, se zapojili Koller, Hübschman, Novotný, Blažek i Švancara

Zdroj: isport.blesk.cz