eFotbal

Liverpool chce loupit v Salzburgu. Opačným směrem by poslal nejen peníze

Liverpool chce loupit v Salzburgu. Opačným směrem by poslal nejen peníze
Liverpool chce loupit v Salzburgu. Opačným směrem by poslal nejen penízeFlashscore
Liverpool hledá novou tvář do svého útoku. Ofenzivně laděný tým sice disponuje velmi zajímavou silou, přesto kouč Jürgen Klopp hodlá stávající složení okysličit čerstvou posilou. Ta by mohla na Anfield Road zamířit již během ledna, pokud všechny strany dojdou ke shodě. Reds si vyhlédlo střelce ze Salzburgu a opačným směrem plánuje poslat nejen peníze.
Reklama
Reklama

Podle informací Sky Deutschland jeví Liverpool eminentní zájem o teprve devatenáctiletého německého útočníka Karima Adeyemiho. Ten působí v barvách RB Salzburgu už od roku 2018, ale na dva roky si odskočil hostovat do Liefering, kde sbíral herní praxi.

Salzburg si je vědom kvalit svého mladíka, proto se očekává, že zajímavá nabídka bude vyslyšena. V Rakousku se aktuálně mluví o částce 36 milionů liber, což je suma, která by měla stačit k jeho uvolnění. Liverpool však chce poslat k jeho majiteli mnohem nižší částku, kterou by však kompenzovala i hráčskou výměnou.

Opačným směrem by tak mohl zamířit šestadvacetiletý belgický legionář Divock Origi, jemuž v létě vyprší v Liverpoolu smlouva. Většinu své kariéry na Anfield Road strávil na lavičce náhradníků, přestože již několikrát dokázal, že svou kvalitu má. Anglický klub by rád uspěl s touto výměnou již během ledna, neboť v létě by mohlo být o jeho vytouženou posilu mnohem větší zájem.

Zdroj: sky.de