eFotbal

Ljevakovič: Říkal jsem, že když jsem to ukončil, tak se nebudu vracet, ale nejsem ten typ, který říká ne

Ljevakovič: Říkal jsem, že když jsem to ukončil, tak se nebudu vracet, ale nejsem ten typ, který říká ne
Ljevakovič: Říkal jsem, že když jsem to ukončil, tak se nebudu vracet, ale nejsem ten typ, který říká neFlashscore
O holý prvoligový život bojující severočeští Skláři ze Stínadel kráčí od prohry k prohře a nijak jim zatím nepomohla ani přítomnost nového trenéra Jiřího Jarošíka.
Reklama
Reklama

Ten dokonce ze svého pomyslného klobouku tahá i veterány, kteří by to měli mít dávno za sebou. Po Janu Rezkovi dostal na Letné proti Spartě v základní sestavě žlutomodrých hrající asistent teplického béčka Admir Ljevakovič.

Ten šel do nedělního střetu proti vysokému favoritovi navzdory tomu, že ještě v pátek normálně trénoval s béčkem. "V sobotu už s áčkem. Tak jsem do toho šel, ale věřím, že už naposledy. Teď už se kluci uzdraví, vrátí po kartách," nastínil nejbližší budoucnost bosenský srdcař.

Prvoligový comeback překvapil i jeho samotného. "Určitě. Říkal jsem, že když jsem to ukončil, tak se nebudu vracet. Ale nejsem ten typ, který říká ne. Proto jsem chtěl klukům pomoct. I když se to výsledkově nepovedlo, tak věřím, že jsem něco přinesl do kabiny. Snad si kluci něco z toho vzali a Pardubice porazí," citoval web fkteplice.cz slova sedmatřicetiletého středopolaře.

Jak na tom byl fyzicky? "Snažím se v béčku taky hecnout a běhat s mladými. Jsou ale momenty, kdy se mi nechce, tak tolik neběžím, jsem přeci jen asistent. V neděli jsem se hecnul maximálně, dal jsem do toho vše, celé tělo. Výsledek pro nás ale bohužel nehraje. Byly momenty, kdy jsem byl zafuněnej. Ve druhé půli už to ne mě lezlo, navíc mě tahalo v lýtku, tak jsem šel radši ven," přidal na fkteplice.cz ligový rekordman ohledně žlutých, který si rozšířil svou karetní bilanci také na Letné.

I přes dlouhou šňůru proher věří tomu, že se co nejdříve dostane áčko do pohody. Debuty mladíků Bulmagy a Chaloupky mu vlévají do žil optimismus. "Jsem rád, že takoví kluci dostávají šanci. Jejich výkony byly dobrý!," uzavřel na fkteplice.cz Ljevakovič.

Bylo by příšerné, kdyby do toho silnému sportovnímu úseku Sparty na čele s Rosickým a Vrbou mluvil majitel...

Zdroj: fkteplice.cz