eFotbal

Lukaku by mohl být jen předvoj za Osimhena. Koho dalšího Blues obětují a pošlou pod Vesuv?

Lukaku by mohl být jen předvoj za Osimhena. Koho dalšího Blues obětují a pošlou pod Vesuv?
Lukaku by mohl být jen předvoj za Osimhena. Koho dalšího Blues obětují a pošlou pod Vesuv?Flashscore
O možném přesunu belgického internacionála Romela Lukakua pod Vesuv se toho v médiích napříč Evropou napsalo již nespočet. Tato informace se zdá být založena na pravdě a čeká se jen na finální domluvu mezi kluby, neboť samotný hráč již s angažmá v Neapoli souhlasil. Přestupová událost by však mohla být nakonec rozvětvenější, než se zpočátku zdálo. Chelsea chce zlákat Victora Osimhena a obětí v kabině Blues může být více.
Reklama
Reklama

Pro upřesnění lze však také využívat názoru, že vedení londýnského klubu jen odřezává „mrtvé“ maso, se kterým již stejně nepočítalo. Lukaku má za sebou poměrně úspěšné hostování v římském AS, ale místenku zpět na Stamford Bridge mu to nezajistilo.

NADVLÁDA MANCHESTERU CITY SKONČÍ, MÍRNĚ FAVORIZUJI ARSENAL, HLÁSÍ EXPERT PŘED STARTEM PREMIER LEAGUE

Lukaku se pod Vesuv sám těší, neboť tamní otěže převzal kouč Antonio Conte, se kterým již úspěšně spolupracoval třeba v Interu Milán. Chelsea by však mohla využít i toho, že italský klub má zájem též o španělského gólmana Kepu Arrizabalagu. Poslední sezonu strávil na hostování v Realu Madrid, kde se ke slovu příliš nedostal, i tak je stále vnímán jako schopný strážce třech tyčí. A uvědomují si to i Partenopei.

Chelsea začíná dávat do kupy variantu, že by za vykoupení Victora Osimhena poslala opačným směrem Lukakua i Arrizabalagu, spolu s nimi pak ještě finanční doplatek. Nigerijský kanonýr bude stát Blues minimálně 110 milionů eur, ale již delší dobu se o něj zajímají, stejně jako Arsenal či Real Madrid.

Foto: SSC Neapol