eFotbal

Marketingový tým Neapole naštval Osimhena natolik, že si smazal ze sítí všechny fotky v dresu SSC

Marketingový tým Neapole naštval Osimhena natolik, že si smazal ze sítí všechny fotky v dresu SSC
Marketingový tým Neapole naštval Osimhena natolik, že si smazal ze sítí všechny fotky v dresu SSCFlashscore
Úderný forvard Neapole Victor Osimhen zvažuje právní kroky proti svému klubu kvůli zveřejnění posměšného videa na sociální síti TikTok. Oznámil to agent nigerijského kanonýra Roberto Calenda.
Reklama
Reklama

V úterý se na klubovém TikToku objevilo video z nedělního utkání Neapole proti Boloni (0:0), na kterém Osimhen poslal mimo branku střelu z pokutového kopu. Záběry jsou sestříhané a doprovází je pisklavý hlas, který žadoní o penaltu.

"Zveřejnit něco takového na oficiálním klubovém kanálu je nepřijatelné, i když bylo video následně staženo. Victora se to velmi dotklo. Vyhrazujeme si právo podniknout právní kroky vůči klubu, abychom hráče chránili," uvedl Calenda na sociální síti X.

Osimhenova éra v Serii A:

2020/2021 - 24 startů, 10 branek2021/2022 - 27 startů, 14 branek2022/2023 - 32 startů, 26 branek2023/2024 - 5 startů, 3 branky

Osimhen zřejmě v reakci na video smazal ze svého instagramu, na kterém ho sledují necelé tři miliony fanoušků, všechny fotky v dresu Neapole.

Čtyřiadvacetiletý útočník byl v minulé sezoně italské ligy s 26 góly nejlepším střelcem soutěže a pomohl klubu k prvnímu mistrovskému titulu po 33 letech.

PAUZA STAČILA. IBRAHIMOVIČ BY SE MĚL VRÁTIT NA SAN SIRO