eFotbal

Matvejevova mise trvala na Střeleckém ostrově jen pár měsíců a bez jediné minuty v české lize odjel zpět do Ruska

Matvejevova mise trvala na Střeleckém ostrově jen pár měsíců a bez jediné minuty v české lize odjel zpět do Ruska
Matvejevova mise trvala na Střeleckém ostrově jen pár měsíců a bez jediné minuty v české lize odjel zpět do RuskaFlashscore
Jihočeské dobrodružství dvacetiletého ruského obránce Maksima Matvejeva trvalo na Střeleckém ostrově pouze několik málo měsíců. To vše i přesto, že na oné adrese nedávno podepsal smlouvu na tři a půl roku.
Reklama
Reklama

Kvůli problémům s vízy však odletěl zadák s minulostí v Kazance uprostřed pracovního týdne zpět do rodné země a do struktur Dynama se už nevrátí.

Matvejev přitom dorazil na jih Česka z Lokomotivu Moskva teprve začátkem roku 2022 a nechyběl ani ve výpravě, která absolvovala soustředění v tureckém Beleku.

Je však pravdou, že Fortuna:ligu si nezahrál ani jednou a to i přesto, že ho kouč David Horejš do nominace zařadil. Jeho českobudějovickým limitem ovšem byly starty za rezervní tým.

"Mrzí nás, že o Makse přicházíme. Viděli jsme v něm velký potenciál, který u nás mohl rozvíjet, ovšem situace se v poslední době změnila natolik, že není možné, aby v našem klubu pokračoval. Žádost o dlouhodobá víza podal včas, ovšem kvůli válečnému konfliktu na Ukrajině byla jejich vydání pozastavena," zaznělo z úst sportovního ředitele Milana Čadka, jehož slova publikoval web dynamocb.cz.

Dynanamo je po 27 kolech na osmé pozici a za pár dní se představí na půdě desáté Mladé Boleslavi, která k tomuto datu nasbírala jen o bod méně.

Z ligy nemusí nikdo sestoupit! Porušuje LFA soutěžní řád, když se v baráži mohly objevit Sparta A i Sparta B?

Zdroj: dynamocb.cz