eFotbal

Měli bychom se uvolnit a hrát víc bez zábran, varuje Jarolím

Měli bychom se uvolnit a hrát víc bez zábran, varuje Jarolím
Měli bychom se uvolnit a hrát víc bez zábran, varuje JarolímFlashscore
Situace v Mladé Boleslavi začíná být kritická. A to i přes masivní zimní posilování a první výhru po dvanácti zápasech. Nemůžeme si ale myslet, že když jsme vyhráli jeden zápas, půjde to samo, je si vědom Karel Jarolím.
Reklama
Reklama

Světlo na konci tunelu? Mladá Boleslav konečně zabrala a na domácí půdě porazila nebezpečnou Karvinou 2:0. "Potřebovali jsme ze sebe shodit ten balvan. Věřím, že nám to psychicky pomůže." je si vědom psychologického aspektu nedělního úspěchu trenér Karel Jarolím. 

"Měli bychom se uvolnit a hrát víc bez zábran. Musí to být ale podložené prací, bez ní to nepůjde," burcuje své svěřence před těžkou záchranářskou misí. Radost mu jistě udělala a první trefa Jaromíra Zmrhala, který v Boleslavy hostuje z druholigové italské Brescie. "Všichni jsme to tady potřebovali, jak první tak poslední hráč. Doufám, že nám to pomůže. Neříkám, že to bude snazší. Musíme každý zápas odmakat naplno," uvedl záložník s reprezentační minulostí. Cítím se líp hlavně fyzicky, protože jsem v Brescii pár měsíců nehrál a zápasovou vytíženost jsem neměl. Už vydržím aspoň celý zápas, i když ke konci jsem taky trochu tahal nohy," přiznala jedna z hlavních postav zápasu. 

Boleslav si i přes dvoubrankový rozdíl opět s výsledkem zahrávala, což mrzelo i jejich náročného trenéra. "Bylo tam dost situací, po nichž jsme mohli jít do vyššího rozdílu. Dá se říct, že o utkání by po prvním poločase bylo rozhodnuto," uvědomuje si Jarolím, kterému se pro tento víkend výrazně oddcehlo. 

Zdroj: ČTK