eFotbal

Mihalík: K rozhodnutí jít do Olomouce mi pomohl i Hapal. Snad si se Sigmou pomůžeme navzájem

Mihalík: K rozhodnutí jít do Olomouce mi pomohl i Hapal. Snad si se Sigmou pomůžeme navzájem
Mihalík: K rozhodnutí jít do Olomouce mi pomohl i Hapal. Snad si se Sigmou pomůžeme navzájemFlashscore
Sigma sice proti Domažlicím herně až tak nepřesvědčila, ale alespoň splnila povinnost (3:1) a nepřipustila žádné překvapení. Navíc u toho byli i tři olomoučtí nováčci včetně slovenského středopolaře Jaroslava Mihalíka, jenž měl na zádech číslo 77.
Reklama
Reklama

Co rozhodlo právě pro značku z Androva stadionu? "Věděl jsem, že v Gdaňsku nebudu mít dobrou pozici. Cítil jsem, že trenér bude upřednostňovat kmenové hráče. Proto jsem se rozhodl změnit prostředí. K rozhodnutí jít do Olomouce mi pomohl i Pavel Hapal. Také mi několikrát volal trenér Látal, takže nebylo na co čekat," objasnil na stránkách sigmafotbal.cz někdejší rychlík Žiliny.

Jaké první dojmy má exslavista z hanáckého prostředí? "Jsem tady teprve pár dní. Nestihl jsem se zatím podívat ani do města. Před pohárovým zápasem jsem absolvoval dva tréninky a musím říct, že zatím všechno klape," pochvaloval si člen širšího kádru slovenské reprezentace, který strávil poslední sezony v polské Ekstraklase.

Co říkal na třetí kolo MOL Cupu proti účastníkovi ČFL? "Naskočil jsem do druhého poločasu. Kombinačně jsme byli lepší, šlo jen to, abychom byli efektivní v zakončení," doplnil nový kolega Hubníka, Beneše, Mandouse a spol.

Nyní by si rád odbyl premiéru také ve Fortuna:lize a věří, že pokud začne hrávat pravidelně, že jeho šance na účast na evropském šampionátu vzroste. "Přišel jsem, abychom si s Olomoucí pomohli navzájem. Kdybych se dostal do závěrečné nominace na Euro, bylo by to super. I kdyby nebylo Euro, snažil bych si najít nové angažmá. Nad nabídkou Olomouce nebylo potřeba dlouho váhat," zakončil na webu sigmafotbal.cz šestadvacetiletý rodák ze Spišské Nové Vsi, jehož tým čeká v neděli výjezd do vršovického Ďolíčku.

Plzeň zdemolovala nebohé Přepeře, Sigmě pomohly přehrát Domažlice i posily Slaměna či Mihalík

Zdroj: sigmafotbal.cz