eFotbal

Minčev: Ztráta v Lyonu se na nás nepodepsala, ale dát rychlý první gól by nám určitě pomohlo

Minčev: Ztráta v Lyonu se na nás nepodepsala, ale dát rychlý první gól by nám určitě pomohlo
Minčev: Ztráta v Lyonu se na nás nepodepsala, ale dát rychlý první gól by nám určitě pomohloFlashscore
Odchovanec akademie Černoho More Varny si musel na svou šanci na Letné chvíli počkat, ale nyní již figuruje v plánech kouče Pavla Vrby. Výkony v posledních týdnech potvrdil svůj potenciál, kvůli kterému jej Sparta před rokem z Bulharska kupovala. Dvacetiletý mladík by neměl chybět v sestavě ani v neděli, kdy letenský tým změří síly s Teplicemi.
Reklama
Reklama

Sparta utrpěla ve čtvrtek porážku 0:3 v Evropské lize na půdě Lyonu, ale herním výkonem rozhodně ostudu neudělala. I proto se český zástupce vracel z Francie se vztyčenou hlavou a touhou spravit si chuť v neděli proti celku, který v tabulce Fortuna ligy figuruje až na předposledním místě.

„V Lyonu to byl těžký zápas, prohráli jsme 0:3, ale vím, že jsme všichni odevzdali pro úspěch maximám. Někdy to holt nevyjde,“ vracel se bulharský internacionál ke čtvrtečnímu nezdaru. Proti Teplicím je Sparta v roli favorita, navíc hraje před svými fanoušky na domácím stadionu.

„Je to vždy lepší hrát doma před našimi fanoušky. Věřím, že i díky nim v neděli uspějeme. Bude důležitá dát rychlou první branku. Brzký gól by nám určitě hodně pomohl a mohli bychom pak hrát s větší lehkostí,“ pokračoval mladý útočník v rozhovoru pro Sparta.cz.

Pražský klub má na podzim náročný program, ale na herní vytížení si v kabině nikdo rozhodně nestěžuje. „Máme za sebou těžké zápasy, ale cítím se dobře. Kvůli takovým zápasům přeci fotbal hrajeme. Musíme být profíci a být připraveni na každý duel,“ dodal Minčev.

Zdroj: sparta.cz