eFotbal

Mistr vyráží na soustředění! Sýkora přítomen, kdo chybí?

Mistr vyráží na soustředění! Sýkora přítomen, kdo chybí?
Mistr vyráží na soustředění! Sýkora přítomen, kdo chybí?Flashscore
Viktoria Plzeň odjela na soustředění do rakouského Westendorfu. Trenér Bílek má k dispozici celkem 23 hráčů do pole a 3 brankáře. U týmu se objevila i posila z hůry a to Jan Sýkora, jehož angažmá je v řešení.
Reklama
Reklama

Stejně jako Sparta Praha, i Viktoria dnes vyrazila směr Rakousko k zahájení letního soustředění. Viktoria bude ladit formu po prvních čtyřech přípravných zápasech, ve kterých však obdržela jen jeden gól z penalty od Slovanu Bratislava.

[p]Do autobusu nasedla poslední posila a to Jan Sýkora, jehož příchod je aktuálně ve fázi jednání. „Jsme velmi rádi, že se může připojit k našemu týmu a odjet s ním na soustředění. Mezi oběma kluby v tuto chvíli probíhají intenzivní jednání o formě jeho transferu," doplnil pro klubový web mluvčí plzeňského klubu Václav Hanzlík.

I Plzeň musela škrtat, ale zas tolik jich nebylo. Do kádru se nevešel Miroslov Káčer, který už hostuje v Dunajské Stredě. Výprava se nebude týkat ani Šimona Falty, jenž odešel na hostování do Brna. Angažmá si hledá i záložník Dominik Janošek. S týmem neodcestoval ani 19letý Alexander Sojka.

Kádr Plzně pro soustředění ve Westendorfu

Brankáři: Jindřich Staněk, Martin Jedlička, Marián Tvrdoň

Obránci: Radim Řezník, Libor Holík, Lukáš Hejda, Filip Kaša, Filip Čihák, Mohamed Tijani, Luděk Pernica, Robin Hranáč, Milan Havel

Záložníci: Jan Kopic, Cadu, Pavel Bucha, Kristi Qose, Lukáš Kalvach, Modou Ndiaye, Aleš Čermák, Jan Sýkora, Jhon Mosquera, Václav Pilař

Útočníci: Jan Kliment, Tomáš Chorý, Ondřej Mihálik, Matej Trusa

zdroj: FC Viktoria Plzeň