eFotbal

Mistři světa znovu nevyhráli a stále čekají na výhru. Chorvaté překvapili Dány na domácí půdě

Mistři světa znovu nevyhráli a stále čekají na výhru. Chorvaté překvapili Dány na domácí půdě
Mistři světa znovu nevyhráli a stále čekají na výhru. Chorvaté překvapili Dány na domácí půděFlashscore
Formu ne a ne najít. Takové pocity musí prožívat tým hvězd Francie, který nedokázal vyhrát už třetí duel za sebou. Tentokrát nedokázali vyzrát nad reprezentací Rakouska. To Chorvatsku se dařilo o poznání lépe a překvapili skvěle hrající Dánsko.
Reklama
Reklama

Francouzský nároďák zaváhal i v dalším utkání Ligy Národů skupiny A. I přesto, že se jedná o tým nadupaný hvězdami z těch nejlepších týmu v Evropě, zatím týmu chybí symbióza a touha po vítězství.  Utkání musel zachraňovat až v 83. minutě střídající Mbappé, který vyrovnal.

V Prvním duelu překvapivě padla v Dánsku a úšspěšná nebyla ani v Chorvatsku, kde přišla pouze remíza. V zápase s Rakouskem mělo jít o jednoznačné body, ale fotbal je taky jenom hra. Už ve 37. minutě otevřel skóre Weimann, který se v dresu repre prosadil vůbec poprvé. Francii čeká ještě hodně práce v honbě za body.

Rakousko - Francie 1:1

branky: 37. Weimann - 83. Mbappé

Druhý zápas skuipny A1 mezi Dánskem a Chorvatskem nabídl skvělou podívanou. Duel byl dlouho vyrovnaný a nakonec skončil tím nejtěšnějším rozdílem, kterým mohl. Dánové poprvé prohráli, což je však nesundalo z první příčky v tabulce, která zajišťuje play off Ligy Národů.

Po dlouhé nerozhodné partii se zápas rozhodl až v 69. minutě a to z kopačky Maria Pašaliče. Tato bitva nebyla hojná na góly, ale na přesnost defenzívy a splnění úkolů. Pro Dány to byla první porážka od loňského Eura, ale již v pondělí je doma čeká Rakousko.

Dánsko - Chorvatsko 0:1

branky: 69. Pašalič

zdroj: Livesport.cz